Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim effect mi yoksa gerçekten çok hevesli değilmiyiz transferde merak konusu.

Yakında eline para geçmiş tinercilerden emre mor-balotelli-demba ba hamlesi gelebilir (duyum değil tahmin)
Bizim için konoplyanka nın gelmesi efsane olur ki bence kono asamoah yeterli olur.
balotelli işi olmadı bjk adına,olmasın da zaten.fatih terimin evladı olabilir o ancak.emre mora ihtiyacı yok bjknin.

Yakında eline para geçmiş tinercilerden emre mor-balotelli-demba ba hamlesi gelebilir (duyum değil tahmin)
Bizim için konoplyanka nın gelmesi efsane olur ki bence kono asamoah yeterli olur.

Oyuncuların parasını ödeyeceklerdi transfere çok büyük paralar vermeyeceklerdir 1 sene de 3 kez kredi çektiler pek iyi durum da değiller o kadar transfer yapamazlar

balotelli işi olmadı bjk adına,olmasın da zaten.fatih terimin evladı olabilir o ancak.emre mora ihtiyacı yok bjknin.

Ben yeni gelecek oyuncunun sistemlerini aksatacağını düşünüyorum. Mor konusunda sadece çalım atmak gibi düşüneceklerdir. Para saçmayacalar ama bir iki genç alacaklar bence.

Gezdim seni sokak sokak
Vallaha yok hesap kitap
Içimde avaz avaz yan yan bizimle
fcf260651b7a6f67c9eefbac10239e51.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasaray-kwadwo-asamoah-ile-anlasti-1502120003865.jpg

Ah yollarına kul kurban oluruz
yüz çevirme biz mahvoluruz
Allah aşkına gel yoksa biz ölürüz
forum nöbette bak gece gündüz

bizi bizi biliriz gel gör anlatamayız
gel bak floryadan var mı sol ayaklımız
dünya malında başka solbek de
billa gözümüz yok ille de seni almalıyız

Vermem seni ellere vermem
Allah sahidim olsun

Bize göre sen bizim olmalısın
Arenaya güneş gibi doğmalısın
005a8284a911ad66cd63321f484309e1.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oh beee fatih hoca evraya onay vermemiş ahahahha

bi solbek almasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray 'da fatih terim şu an için patrice evraya onay vermedi (hürriyet -özel)

latovlevici bonservissiz Galatasaray'dan ayırlıyor(hürriyet)

2019 Haziran'da sözleşmesi bitecek oyuncuları listeleyebilecek bi site var mı?
edit: tamam buldum.

Son düzenleme:
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 14 kişilik yabancı kontenjanını boşaltma adına Rumen sol bek Iasmin Latovlevici’yi gözden çıkardı. Bir sol bek almasına kesin gözüyle bakılan sarı kırmızılılarda Terim şu an için Patrice Evra’ya onay vermedi.

Hurriyet (Ali Naci)

En kötü ihtimalle transfer yapılamazsa, Sevilla’da kiralık oynayan Lionel Carole geri çağrılacak. Hakan Balta’nın takıma dönmesi ile birlikte Linnes’in de sol bekte Latovlevici kadar başarılı olabileceğine inanan Terim, bu mevkide dört futbolcu olmasının doğru olmayacağını bildirdi.

Hurriyet (Ali Naci)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt