Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü ihtimalle transfer yapılamazsa, Sevilla’da kiralık oynayan Lionel Carole geri çağrılacak. Hakan Balta’nın takıma dönmesi ile birlikte Linnes’in de sol bekte Latovlevici kadar başarılı olabileceğine inanan Terim, bu mevkide dört futbolcu olmasının doğru olmayacağını bildirdi.

Hurriyet (Ali Naci)
o kötü ihtimal olmasın.

Gelmezse yakarız alemi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar .. bu ilk mesajım..

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En kötü ihtimalle transfer yapılamazsa, Sevilla’da kiralık oynayan Lionel Carole geri çağrılacak. Hakan Balta’nın takıma dönmesi ile birlikte Linnes’in de sol bekte Latovlevici kadar başarılı olabileceğine inanan Terim, bu mevkide dört futbolcu olmasının doğru olmayacağını bildirdi.

Hurriyet (Ali Naci)
sol beki iki oyuncu ile kapatmamiz gerekirken yine 50 tane yama oyuncuyla idare edeceksek bu yönetim istifa etsin. bir tane sol bek almak bukadar zor olmamali.

Hoca da transfer istiyordur mutlaka ama imkanlar kısıtlı. Sol beke Evra gelecek bence, duruma göre uygun maliyetli bir forvet de gelebilir. Mayıs ayı önemli, sanmıyorum ama kar açıklarsak yaz transfer döneminde birkaç mevkiye transfer yapabiliriz. Devre arası için beklentim yüksek değil benim.

(A)nsızın gelirsin sandık,
(S)ana inandık...
(A)rtık gel de bayram edelim,
(M)uradımıza erelim...
(O)zaman sol bek derdimiz de bitecek,
(A)lem sol bek görecek...
(H)aydi artık gel Kwadwo Asamoah

Son düzenleme:
keyifler yerindedir ins

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah tamam diyen ail Naci şimdi içimizden çıkartanız mı diyor ....sin gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt