Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Asamoah çok zor arkadaşlar farklı bir isim gelecek gibi yokss çoktan bir hareketlilik olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://m.youtube.com/watch?v=Z16yd-Q6Bdo

Beyler size Yeni Messiyi buldum. Çok ciddiyim Galatasarayda Terimle ve bu Kadro ile Show yapar bu çocuk..
Bu adamı önceden de takip ediyordum, Belhanda'dan iyi oynamazsa ben de futbol namına bir şey bilmiyorum. Tam aradığımız 8 numara olacak çocuk. Transfermarket de Şubat ayı sözleşmesi bitiyor diyor, ne kadar doğru bilmiyorum. Doğruysa hemen kapmak lazım.

Artık Türk kulüpleri oyuncu satmazlarsa trasnfer filan yapmazlar bu piyasada. Belhanda'ya verilen para bile çerez kaldı piyasada. O paraya daha iyisini alırız fikrimi revize ettim artık. Kimseleri alamayız biz bu paralara.

Juventus ise sol bek bölgesine oyuncu baktıklarını ve buldukları anda Asamoah'ı bırakacaklarını bildirdi. G.Saray ise Evra'yı hazır tutuyor. (NTVSPOR)

Bu yolun sonu H.Balta.

bence bizimkiler solbek arayacaklarına juventus için sol bek arasınlar 1 yıldır bulamadılar bitane sol bek. biz de artık juventus için sol bek nöbeti tutmalıyız

Asamoah
Emre Mor/Kono

Olsa yaw müthiş olurdu takım Bruma işi çok çok zor

Arda Turan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın "Fatih Hoca'dan özür dile" sözlerine "Ben Fatih Terim'le çalışmam" dedi.

Haberturk

Arda Turan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın "Fatih Hoca'dan özür dile" sözlerine "Ben Fatih Terim'le çalışmam" dedi.

Haberturk

1830041_odaf1.jpg

Arda TURAN

Bizimkiler olursa Asamoah transferini yaparlar o da imkansız.

Seçime kadar transfer girişimi falan olmaz.
Forumdaki transfer manyaklarına inanıp Ahmed Musa,Emre Mor,Cengiz gibi transferlerin olacağına inanmayın.

Şu mali durumda böyle adamlara para falan veremeyiz.

Juventus CEO Beppe Marotta: Juventus'tan ayrılmak isteyen oyuncular görüyorum. Ayrılacaklar... https://twitter.com/RedReport_/status/949923091576127488/photo/1

Juventus CEO Marotta: Juventus olarak gitmek isteyene dur demeyeceğiz. İstekli olanlar kalacak. Bazı oyuncular gidecek. Bunun daha yararlı olacağını görüyorum. https://twitter.com/RedReport_/status/949923378332422149/photo/1

asamoah sen ne yavsak adamsin gidecem desene la, yeni sözleşme için bizi kullandi kac aydir

Bu Asamoahta şeref ar namus olsa bizi kullanmaz.
Menajeri mi yavşak kendisi mi yavşak bilmiyorum ama orta da bir yavşaklık söz konusu

Bizimkiler olursa Asamoah transferini yaparlar o da imkansız.

Seçime kadar transfer girişimi falan olmaz.
Forumdaki transfer manyaklarına inanıp Ahmed Musa,Emre Mor,Cengiz gibi transferlerin olacağına inanmayın.

Şu mali durumda böyle adamlara para falan veremeyiz.

dostum doğru söylüyorsunda tudor daha geçen gün ayrılmasam 3 oyuncu alacaktık dedi.
Eğer bu yönetim tudora böyle bir söz verebiliyorsa İmparatorada verebilir ben 2 oyuncu alabiliriz diyorum fakat öyle 10 milyon€ filan harcamaz klüp 1 kiralık sol ön oyuncusu birde kesin sol bek alacağız hayırlısı olur işallah Galatasarayımız adına bu sezon çok kritik yönetim kesinlikle hocanın elini rahatlatacak hamleler yapmak zorunda

Juventus : 5 cevapsiz arama Galatasaray

Casper Via A1 cihazimdan Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt