Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum doğru söylüyorsunda tudor daha geçen gün ayrılmasam 3 oyuncu alacaktık dedi.
Eğer bu yönetim tudora böyle bir söz verebiliyorsa İmparatorada verebilir ben 2 oyuncu alabiliriz diyorum fakat öyle 10 milyon€ filan harcamaz klüp 1 kiralık sol ön oyuncusu birde kesin sol bek alacağız hayırlısı olur işallah Galatasarayımız adına bu sezon çok kritik yönetim kesinlikle hocanın elini rahatlatacak hamleler yapmak zorunda

Siz gene de ümitlenmeyin.
Yönetime yakın kaynaklar Asamoah olmazsa o bölgede Carole,Lato,Linnes,Hakan 4lüsünden biri oynayacak diye haberler girmeye başladılar bile.
Asamoah olursa güzel olur ama olmayacak gibi.

Fazla transfer beklemeyin.

Asamoah Juvenin en fazla süre alan 18. oyuncusu ve geçtiği isimlerde sakatlık sorunları yaşamış adamlar :red:

asamoah daha iyi sözleşme almak için bizi kullanıyor gibi duruyor ,asamoah juve ile sözleşme yeniliycek bakın görürsünüz...

bence juveden cok asamoah bokluk cıkarıyor son ana kadar bekliyor juveden iyi bir sözlesme kaparmıyım acaba diye

cünkü oyuncu cok istekli olsa bizim mallar demistir heralde senle sözlesme yapalım sezon sonu bize gel diye ama bence adam istekli degil

Alex Sandro
De Sciglio
Chiellini

Çok yetersiz bir sol bek benchi Asamoah kalmalı yarım devre daha Juvede

Arda Turan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın "Fatih Hoca'dan özür dile" sözlerine "Ben Fatih Terim'le çalışmam" dedi.

Haberturk

Arda TuranOnaylanmış hesap @ArdaTuran 4 dk.

Bugün Habertürk’de çıkan haber baştan sona yalandır. Değerli büyüğüm Mehmet Ağar’la aramızda böyle bir konuşma asla geçmedi. Hayal dünyanızın ürünü haberleri ve algı operasyonlarınızı lütfen kendinize saklayın ve beni rahat bırakın.

Emre Mor'u yollamazlar gibi duruyor 9 maçın 8'inde +60 dakika oynamış 3 maçı sakatlıktan dolayı kaçırmış aktif olarak kullanıyorlar yani.

[FONT=&]Arda TuranOnaylanmış hesap @ArdaTuran 4 dk.
[/FONT]
[FONT=&]
Bugün Habertürk’de çıkan haber baştan sona yalandır. Değerli büyüğüm Mehmet Ağar’la aramızda böyle bir konuşma asla geçmedi. Hayal dünyanızın ürünü haberleri ve algı operasyonlarınızı lütfen kendinize saklayın ve beni rahat bırakın.
[/FONT]

Bu Meriç Müldür denen kanı bozuk karıştırıyor zaten ortalığı. Gecen gün de bjk'ye gidiyor diye haber yapmıştı.

millet kampında hazırlık macları oynamaya basladı bizimkiler daha kampa baslamadı saka gibi resmen

Ardayı bende istemiyorum artık şu şartlarda ama adama yapılan algının sınırı yok,Türkiyede başka takıma falanda gitmez böyle ileri geride konuşmaz o adam

millet kampında hazırlık macları oynamaya basladı bizimkiler daha kampa baslamadı saka gibi resmen

onunda tudorun ağır antrenman programından kaynaklandığını düşünüyorum ligin son haftalarına doğru takım fizik olarak epey geriye gitmişti.Fatih Terimle beraber iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimize eminim.

[FONT=&quot]Juventus sol bek bölgesine oyuncu baktıklarını ve buldukları anda Asamoah'ı bırakacaklarını bildirdi. G.Saray,Evra'yı hazır tutuyor. (NTVSPOR)

Bi ufak Juventus Sol bek Transferi Nöbeti açmak yerinde olacak [/FONT]
:D

Mis gibi Telles var aslında alsalar ondan gelen payı da Juve'ye bırakırız.

onunda tudorun ağır antrenman programından kaynaklandığını düşünüyorum ligin son haftalarına doğru takım fizik olarak epey geriye gitmişti.Fatih Terimle beraber iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimize eminim.

5 gün kamp süresimi olur allah askına hocanın elbet vardır bildigi ama 8günden az kamp yapan yok ki takvimde fazlasıyla müsait
tinerciler mesela 3 gündür kampta adamlar

Asamoah, Galatasaraylı Yöneticiler ile görüştü; "Ben hazırdım yine hazırım. Juventus'u halledin imzaya geleyim" dedi. (AMK)

kesin demiştir :d

[FONT=&quot]Juventus sol bek bölgesine oyuncu baktıklarını ve buldukları anda Asamoah'ı bırakacaklarını bildirdi. G.Saray,Evra'yı hazır tutuyor. (NTVSPOR)

Bi ufak Juventus Sol bek Transferi Nöbeti açmak yerinde olacak [/FONT]
:D

Mis gibi Telles var aslında alsalar ondan gelen payı da Juve'ye bırakırız.
chelsea kaptı galiba tellesi

Sumudica:"Beğendiğim iki yabancı hoca var: Biri ben diğeri Le Guen. "

Bu ne alçak gönüllülük be hocam
:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt