Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim genelde oyuncu geliştiren bir antrenör değildir. Şuna şans verdi buna şans verdi diyebilirsiniz ama çoğunlukla o oyuncu ilk formayı aldığı zamandan sonra 1 adım ilerlemez. Emre Belözoğlu belki istisnadır ama o da hoca katkısı mı bilmiyorum. Şenol Güneş mesela bu konuda farklıdır.

Ancaaak Terim bir oyuncuyu bir yerden alıp başka bir yere getirecekse işte bu adam Emre Mor olur. Belki de Emre Mor'u tekrar patlatacak tek adam da Terimdir. Kiralama imkanı varsa hiç durmayalım.

di marzio kestanesi evra hani imzalıyodu lan haftasonu

Fatih Terim genelde oyuncu geliştiren bir antrenör değildir. Şuna şans verdi buna şans verdi diyebilirsiniz ama çoğunlukla o oyuncu ilk formayı aldığı zamandan sonra 1 adım ilerlemez. Emre Belözoğlu belki istisnadır ama o da hoca katkısı mı bilmiyorum. Şenol Güneş mesela bu konuda farklıdır.

Ancaaak Terim bir oyuncuyu bir yerden alıp başka bir yere getirecekse işte bu adam Emre Mor olur. Belki de Emre Mor'u tekrar patlatacak tek adam da Terimdir. Kiralama imkanı varsa hiç durmayalım.

Fatih hoca Şenoldan çok daha fazla altyapı ya da genç oyuncuya şans veren bir hoca,Şenol'un eldeki malzemeden verim alması başarılı ama asla genç oyuncu yetiştiricisi değil Bjk'de 3. senesi altyapıdan 1 tane adam sokmadı takıma

DS33QRdWsAAe7dM.jpg

Emre disinda engin baytar'i da saymak gerekir diye dusunuyorum

96-00 dönemini bu yorumun dışında tuttuğunu düşünüyorum?

Fatih hoca Şenoldan çok daha fazla altyapı ya da genç oyuncuya şans veren bir hoca,Şenol'un eldeki malzemeden verim alması başarılı ama asla genç oyuncu yetiştiricisi değil Bjk'de 3. senesi altyapıdan 1 tane adam sokmadı takıma

Alt yapıdan adam alıp koymak ile adamı geliştirmek aynı şeyler değil. Bu sebeple oyuncu geliştiren değil dedim. Terim yetenekli gence şans verebilir. Ama o oyuncuyu ilk aldığı andan daha ileriye götürmez genelde. Semih, Sabri, Emre Çolak, Aydın filan bunlardan. İlk formayı aldıkları anda neyse hep o kalırlar. Terim'in eli değdi kimsenin yapamadığını yaptı oyuncuyu ileti götürdü diyemeyiz. Gençlere şans vermek ile sadece gençleri değil herhangi bir oyuncuyu daha ileri götürmek bambaşka şeyler

fatih hoca baltayı sol bek falan oynatmaz
sacmalamayın

ayrıca avatarımdan sol bek yaratma cabalarınızı kınıyorum
kendınıze baska bır sol bek bulun lutfen

Mehmet Demirkol: "Konuştuğum isimlerden aldığım bilgiye dayanarak yakın olunan isim Asamoah değil Evra."

Bazıları var bu forumda kompleks anıtı diksen taşı toprağı olur o kadar ukala bi o kadar kompleksli..

Arda da İmparator da Galatasarayın birer parçası..

Arda yı Sevmeyebilirsin..
Gelmesini istemeyebilirsin de...

Galatasaray düşmanı gibi gösteremezsin ağır hakaret edemezsin..3. Sınıf topçu yerine koyamazsın her seferinde Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen birine..

Giderken para kazandırdı kaçıp gitmedi ..gittiği yerde Galatasaraydan da kopmadı..

Bu kin bu kadar nefret neden bu forumda Arda ya karşı İmparator a karşı..

Ben aralarda kuşgillerden birileri var kuş olamayanlarsa aşırı kompleksli..

Hemen belli ederler kendilerini birazdan kompleks abideleri

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe, Ozan'ı bırakırsa Galatasaray alabilir. Fatih Terim, Ozan'ı ister"

[/FONT]
DS9xcSZXcAA_Ako.jpg

@futbolarena

ÖZEL - Katar'dan gelen transfer teklifi sonrası Fatih Terim, Ryan Donk'un ayrılmasını veto etti

Bazıları var bu forumda kompleks anıtı diksen taşı toprağı olur o kadar ukala bi o kadar kompleksli..

Arda da İmparator da Galatasarayın birer parçası..

Arda yı Sevmeyebilirsin..
Gelmesini istemeyebilirsin de...

Galatasaray düşmanı gibi gösteremezsin ağır hakaret 3. Sınıf topçu yerine koyamazsın her seferinde Gaşatasaray taraftarı olduğunu söyleyen birine..

Giderken para kazandırdı kaçıp gitmedi ..gittiği yerde Galatasaraydan da kopmadı..

Bu kin bu kadar nefret neden bu forumda Arda ya karşı İmparator a karşı..

Ben aralarda kuşgillerden birileri var kuş olamayanlarsa aşırı kompleksli..

Hemen belli ederler kendilerini birazdan kompleks abideleri

Senin ,sevdigin birini ,herkes sevmek zorunda mi?

Seninle ayni siyasi dusunceyi ,tek dogruymus gibi savunmlari mi gerekiyor?

Diger takimlarin antipatik olmayan isimlerine ,yine diger takimlarda ki tum taraftarlar ayni gozlemi bakiyor sence ?

Alex sevilir genel de keza hagi

Gs li yada fb li diye kimse sinkafli soylemde bulunmaz
Arda bu konuda nadir yeteneklerden .Bence bir daha dusun , neden diye ?

joder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt