Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: Transfer 3 bölümlü bir süreç; İsteyen takım, veren takım ve oyuncu. Emre Mor konusunda Galatasaray 3 tarafı memnun edecek gibi duruyor.

Uğur Karakullukçu: Emre Mor süre alamıyor. Galatasaray kanat arıyor. 3 tarafın şartları ve istekleri mantık açısından birleşiyor. Mantıklı geliyor.

Hocam kırıntı mırıntı duyum bile salmıyor. Yapma etme hocam transfersizlikten ölecez :(

Aykut Kocaman: Beşiktaş ve Galatasaray transfere ihtiyaç duyabilir. Fenerbahçe'nin kadrosu şampiyonluk için yeterli. (beIN)

Aykut Kocaman: Transfer ihtiyacı normal ama ben kadromuzu oldukça yeterli görüyorum. Bu kadromuz şampiyonluğa yürür. (beIN)

feneybahcemiz:culpability::apathy::pride::apologetic::distress::numbness::emptiness:

Aykut Kocaman: Beşiktaş ve Galatasaray transfere ihtiyaç duyabilir. Fenerbahçe'nin kadrosu şampiyonluk için yeterli. (beIN)

Aykut Kocaman: Transfer ihtiyacı normal ama ben kadromuzu oldukça yeterli görüyorum. Bu kadromuz şampiyonluğa yürür. (beIN)

feneybahcemiz:culpability::apathy::pride::apologetic::distress::numbness::emptiness:

Hamzaoğlu nereye saklandın çık çabuk ?

Aykut Aykutoğlu olmuş resmen bir de yerli evlatlarım deseydi tamamdı :asd22:

Emre ve Asamoah hakkında müspet gelişmeler olmaya başlayacaktır gibi duruyor

Hamzaoğlu nereye saklandın çık çabuk ?

Aykut Aykutoğlu olmuş resmen bir de yerli evlatlarım deseydi tamamdı :asd22:

ali koç seçlirse fenerbahcenin gidişatını ve yapacaklarını merak etmiyo değilim.dayanabilir mi ali koç baskılara acaba basarısızlık oldugunda...duygusal biri gibi geliyo.

ali koç seçlirse fenerbahcenin gidişatını ve yapacaklarını merak etmiyo değilim.dayanabilir mi ali koç baskılara acaba basarısızlık oldugunda...duygusal biri gibi geliyo.

Valla işin açıkcası ben ligde rekabetin olmasından yanayım rekabet olduğu sürece biz de kendimizi daha ileri götürürüz 14/15 sezonu sonrası nasıl olsa şampiyonuz kafasıyla saçma hamleler yapıldı 2 yılda anca topladık takımı geri bence rekabet en çok bizim işimize yarayacaktır bu yüzden Aziz yerine Ali Koç'un gelmesini isterim ben açıkçası ...

Valla işin açıkcası ben ligde rekabetin olmasından yanayım rekabet olduğu sürece biz de kendimizi daha ileri götürürüz 14/15 sezonu sonrası nasıl olsa şampiyonuz kafasıyla saçma hamleler yapıldı 2 yılda anca topladık takımı geri bence rekabet en çok bizim işimize yarayacaktır bu yüzden Aziz yerine Ali Koç'un gelmesini isterim ben açıkçası ...
bizden genç başkanlar çıkmalı artık

Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan: "Fatih Terim'e zamanında korkunç bir para teklif etmiştik. Abi yapma ben Galatasaraylıyım." dedi." (A Spor)

aziz yıldırım her dönem hasan şaş ve ümit karana tekliflerde bulundu zaten...eminim hakan ünsal,ergün ve diğerlerine 10 kez teklif yapmıstır..

Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan: "Fatih Terim'e zamanında korkunç bir para teklif etmiştik. Abi yapma ben Galatasaraylıyım." dedi." (A Spor)

aziz yıldırım her dönem hasan şaş ve ümit karana tekliflerde bulundu zaten...eminim hakan ünsal,ergün ve diğerlerine 10 kez teklif yapmıstır..

Bunu her sene açıklıyor zaten.Fatih Terim'e paranın adamı diyenler için güzel bir cevap.

Ali Koç gelirse Fb birden 2000'lerin başındaki günlerine dönebilir.Hiç gerek yok Aziz devam etsin.

@nevzatdindar
Galatasaray Kulübü Cuma günü Turkcell ile yeni bir proje için anlaşma imzalayacak.. Hedef yılda 35 ile 50 milyon lira arasında gelir.. Detaylar bugün Milliyet’te..

2007 yazında fenerbahce ümit karana teklif yapmışatıı.hatta feldkamp antrenmana almamış mıydı ne...kafasını toplasın diye...ümit kaldı sonunda bizde.

O aidiyeti yüksek jenerasyona çoğu şeyi borçluyuz.Fener tarihinin en iyi dönemlerinden birindeydi,biz de en zor dönemlerimizden birinde.O dönemde 2006 ve 2008 şampiyonluklarını aldık.O futbolcular bu fedakarlıkları yapmasalardı,bu başarılar olmazdı.4 yıldız bizim değil Fb'nin armasındaydı şimdi.

O aidiyeti yüksek jenerasyona çoğu şeyi borçluyuz.Fener tarihinin en iyi dönemlerinden birindeydi,biz de en zor dönemlerimizden birinde.O dönemde 2006 ve 2008 şampiyonluklarını aldık.O futbolcular bu fedakarlıkları yapmasalardı,bu başarılar olmazdı.4 yıldız bizim değil Fb'nin armasındaydı şimdi.

zor dönemlerde şampiyonluga oynuyosa Galatasaray,şüphesi olmaz insanın...başarır.

Boluspor'dan tiksinmeye başladım şimdi de Ahmethan'ı kiralamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt