Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 sene önce
Arda Turan, Zafer Şakar ve Selçuk İnan
DTDtV7sX0AAONNz.jpg

Aykut Kocaman: Beşiktaş ve Galatasaray transfere ihtiyaç duyabilir. Fenerbahçe'nin kadrosu şampiyonluk için yeterli. (beIN)

Aykut Kocaman: Transfer ihtiyacı normal ama ben kadromuzu oldukça yeterli görüyorum. Bu kadromuz şampiyonluğa yürür. (beIN)

feneybahcemiz:culpability::apathy::pride::apologetic::distress::numbness::emptiness:

Ben sanki bu açıklamaları bir yerden hatırlar gibiyim.

Bkz. 2010-2011 devre aras
ı transfer sezonu.

Yine
şike yapmaya karar vermiş galiba bu karaktersizler, zaten başka türlü şampiyon olamazlar bu Aykut denilen mal varken.

Evra ve Asamoah'ın menajeri Pastorello, G.Saray'a Luis Nani teklifinde bulundu. 3 oyuncuyu birlikte size getireyim teklifini sundu. (Akşam)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aklıma Reyes Forlan Ujfalusi paketi geldi.

sent via GSC

mor 6 ay + opsiyonlu 1 yıl kiralamalı olmak üzere 1.5 yıl kiralık gelecek. daha doğrusu talep edilen bu.

Asamoah olmazsa ya Evra ya da takımın içinden biri ile geçiştirilecek diye yazmış Bein. Adamlar sol bek alamıyor siz kanat ve forvet bekliyorsunuz. Dursun özüne döndü, Terim gelince de iyice rahatladı tabii . Nasıl olsa transfer yapamasa bile Terim var diyecek. Bir de bu adam 10 gün sonra 3 yıl daha başımızda kalacak ama koca kulübün adam akıllı sol bek yok peh

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@ertansuzgun
Galatasaray, Karabükspor'dan Çağlar Şahin Akbaba transferinde mutlu sona yakın. Pazarlıklar olumlu ilerliyor. Bonservis ücretinde orta yolun bulunması için az bir fark var. Çağlar, Galatasaray'a çok yakın!
Çağlar, 95 doğumlu genç ve gerçekten geleceği çok parlak bir isim. Çok yetenekli. Galatasaray'ın son yıllarda kaleci konusundaki en iyi hamlesi olur.

:ka19: iyi olur

Muslera ve Taffarelle beraber Çağlardan efsane bir kaleci çıkarabiliriz diye düşünüyorum,Yıllardır yetersiz olan Eray ve yaşlı Carrassonun bir geleceği yok takımda

Sarı kırmızı forma altında görmek istediğim futbolcular rivaldo, jimmy floyd hasselbaink,nani, robben, gerard, lampard ve kewell olmuştur her daim. Bir tek kewell nasip oldu bana. İnşallah Nani yi de görebilirim fazla yaşlanmadan.

Quaker da çok kez yanıldı ancak haklı çıktığı daha çok oldu, özellikle transferlerde. Medyadaki çoğu kaynaktan daha güvenilir benim nazarımda. Fatih Terim'in gelişiyle birlikte muhtemelen bir süre sonra ifşa olup piyasadan çekilecektir ama. :asd22:

Merak edenler için bugün yazdıklarının özeti şöyle;

- Juve Asamoah'ı salmamış. Evra her ihtimale karşı hazırda bekliyor. Birger Meling ilgi alanımızda değil.

- Hoca Deniz Türüç'ü istiyor ama maliyet yüzünden zor. Emre Mor ile konuşmuş oyuncu ikna edilmiş, kulübünden olumlu veya olumsuz bir cevap bekleniyor.

- Bruma ile ilgilenmiyoruz, Bernard transfer listemizde (KEŞKE).

- Maicon'a Inter, Rodrigues'e Newcastle ve Schalke'nin ilgisi var. Ama dikkat çekecek bir teklif yok. Ryan Donk şimdilik takımda ama şutlanabilir de.

Nevzat Dindar: (Canli)

- Asamoah konusunda gelen haberler olumlu değil.

- Evra an itibariyle Galatasaray'ın gündeminde yok. Hoca istemedi.

- İsmi geçen Rosenborglu sol kanat oyuncusu sadece havuzda yer alan birisi.

- Hoca ön tarafa özellikle bir oyuncu istiyor. Sol bek alındıktan sonra durum hızlanacak.

- Emre Mor GS'ye gelmek istiyor. Bununda nedeni TERİM'in gurbetçi oyuncular tarafından çok sevilmesi.

Delta Emre'yi zor bırakır hangi kulüp olsa ister bu stildeki bir adamı

Nevzat Dindar: (Canli)

- Asamoah konusunda gelen haberler olumlu değil.

- Evra an itibariyle Galatasaray'ın gündeminde yok. Hoca istemedi.

- İsmi geçen Rosenborglu sol kanat oyuncusu sadece havuzda yer alan birisi.

- Hoca ön tarafa özellikle bir oyuncu istiyor. Sol bek alındıktan sonra durum hızlanacak.

- Emre Mor GS'ye gelmek istiyor. Bununda nedeni TERİM'in gurbetçi oyuncular tarafından çok sevilmesi.

9e8c6fb19016696459634c90ad2c5a7e.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt