Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rosenborglu futbolcu ile ilgimiz yokmuş Quakeroğlana göre.

Transfer yapsak

Nasri Meksika ligine gidiyormus galiba, Gignacin takimi sitiyormus.
Hamza temizli
ğe devam ediyor anlasilan.

Asamoah ve mor transferleri için uğraşılıyor

bu iki isim olmazsa sadece Evra alınıp transfer kapanacak

galatasaray-a-lionel-carole-piyangosu-vurdu--8799586.Jpeg

....

Quaker da çok kez yanıldı ancak haklı çıktığı daha çok oldu, özellikle transferlerde. Medyadaki çoğu kaynaktan daha güvenilir benim nazarımda. Fatih Terim'in gelişiyle birlikte muhtemelen bir süre sonra ifşa olup piyasadan çekilecektir ama. :asd22:

Merak edenler için bugün yazdıklarının özeti şöyle;

- Juve Asamoah'ı salmamış. Evra her ihtimale karşı hazırda bekliyor. Birger Meling ilgi alanımızda değil.

- Hoca Deniz Türüç'ü istiyor ama maliyet yüzünden zor. Emre Mor ile konuşmuş oyuncu ikna edilmiş, kulübünden olumlu veya olumsuz bir cevap bekleniyor.

- Bruma ile ilgilenmiyoruz, Bernard transfer listemizde (KEŞKE).

- Maicon'a Inter, Rodrigues'e Newcastle ve Schalke'nin ilgisi var. Ama dikkat çekecek bir teklif yok. Ryan Donk şimdilik takımda ama şutlanabilir de.

Bence yazın Maicon-Rodrigues-Ndiaye üçlüsüne sağlam teklifler gelecek

Reis bu yorum olmadi iste...

Biri Atletico ve Barcelona'da oynamis, digeri Braga ve Basaksehir...

İkisinin futbolculuklarını kıyaslamıyorum reis son hallerinden bahsediyorum yoksa kariyer zirvesi olarak Arda gelirse STSL'nin en iyi topçusu konumunda gelir ...

Ulan şaka bir yana da Nani gerçekten Galatasaray'da görmeyi en çok istediğim topçulardan. Bu karaoğlan bize değilde tutup şikecilere geldi ya acayip içime oturmuştu

Valla işin açıkcası ben hala gelsin oynasın isterim şöyle canlı olarak stada gidip bir izleyim Nani'yi Galatasaray'da yaşı 30-31 olması çok önemli değil benim için ...

Sol bekimiz belli, lato ! :(

Neyse benim zaten bekledigim tek transfer var.

O da ya 13 ya da 20 ocakta gerceklesecek !!

2.5 yildir bomboş olan GS baskanlik koltuguna Mustafa Cengiz'in transferini 4 gözle bekliyorum ! ;)

Uğur Çiftçiden sonra Florentin Pogba haberleri var. Ben asamoah olmayacaksa Evraya fitim Arkadaşlar. Yoksa olay gittikçe saçma bi Hal alıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carole döner transferi kaparız ihtimali maalesef artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt