Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek izlemiyorum Ligue 2 yi bende özetlerden takip ediyorum ama bize yedirmezler artık. Büyük ihtimalle Lyon a gidecek Aulas kancayi taktımi alır.
Kendisini bir kaç düğünde gördüm org klavye çalarken grup ekin isimli bir grup ta.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

gsli oldugu dogru mu peki

Bursaspor transferde iki oyuncu ile anlaşmaya vardı! Patrick Twumasi ve Moussa Sow ile anlaşıldı. İki oyuncu da kamp sonrası Bursa’ya gelecek.(Bursaspor Muhabiri-Adnan Batır)

Maicon'u bilmem ama Rodrigues ve Badou'dan benim de öyle bir beklentim var. Fatih Terim ile büyük bir patlama yaparak iyi bedellere gidebilirler.

Ligin ikinci yarısında da bu kadar gol atar dikkat çekerse Maicon'a da sağlam bir talip çıkar bence Inter haberleri doğru gibime geliyor ama 20m meselesi yalandır ...

Artık transfer yapalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar topcu varken niye bu konusacak merak ettim önemli birsey mi var yoksa.
maxresdefault.jpg

havalimanı maceralarını anlatacaktır

Derslerin caresine bakarim bi şekilde ama parasizliga çare bulamıyorum. Turkcele gectim geceli belim dogrulmadı zaten. Faturalım çok artıyor internet yüzünden 425 tl ogrenim kredisinden bana cok az para kalıyor. Ben acindirmak icin yazmıyorum ama birine yazmam lazim yoksa uzüntuden fıttıricam. Babaannemede soyleyemiyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ay 470 oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç utanma da yok haysiyetsizler de lige çıkarlarsa yeni Sivas olur bunlar.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: "Fenerbahçe'den Ahmethan Köse'yi sezon sonuna kadar kiraladık ve tek oyuncu ile transfer dosyasını kapattık. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." (AA)

Jason Denayer'den Tudor'a gönderme "İlk yarıda bazen üçlü, bazen dörtlü oynuyorduk. Buna alışmak zordu. Savunmada bu kadar sık değişikliğe gitmemiz adaptasyon sorunlarına yol açıyordu"

Jason Denayer: "Fatih Terim'in gelişi çok şeyi değiştirdi. Takımın bağlarının daha çok kuvvetlendiğini ve daha eğlenceli bir ortamın doğduğunu söyleyebilirim"

ya gercekten hoca floryaya ayar verdi diye haber cıkmıyor ki ins öyledir yada transfer filan yapamıyoruz :)

Şu Hasan Şaş’tan iğrenen bi tek ben miyim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt