Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Florentin Pogba ile ciddi şekilde ilgileniyor. Saint-Étienne, bu yaz sözleşmesi sona erecek oyuncu için 2 milyon €'luk reddedilemeyecek teklif aldı. Pogba, önümüzdeki saatlerde İstanbul'a uçabilir. (Planete Foot)

Şu Hasan Şaş’tan iğrenen bi tek ben miyim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:((
85bb2575f58479bf9dfb1f6ec7edf1b1.jpg

Yaprak kımıldamıyor emre veya bruma kiralık yanlarına asamoah gibi bir adam gelecek gibi bir hava var bu kadar sessizliğin başka açıklaması olamaz... baya uğraşılıyor bu belli inş ikinci alternatiflere kalmayız.. yoksa onlar cepte buna eminim..

bir cacık olmaz artık bundan(l.hagi) ülkesine babasının takımına döndüğüne göre

ülkesine babasının takımına döndüğüne göre

Yaprak kımıldamıyor emre veya bruma kiralık yanlarına asamoah gibi bir adam gelecek gibi bir hava var bu kadar sessizliğin başka açıklaması olamaz... baya uğraşılıyor bu belli inş ikinci alternatiflere kalmayız.. yoksa onlar cepte buna eminim..

Bruma'nın danışmanı kesinlikle dönmeyeceğiz diye açıklama yapmıştı geçtiğimiz günlerde.

ben çözebildiğim kadarını yazayım.

Look, belhanda , bak oğlum.

You understand me?

ok ok . şimdi..

Look , no pass back always front , we play football , you know , look at me !

Ball to the front , pass then go front take ball

no pass back ok , anladın mı olm, understand?

ok şimdi you get ball , not turn back ok always go front

understand?

Mert! Anlamış mı çevir bakayım.

Bir teksin sen Galatasaray taraftirimisin nesin ne acayip insanlar var ya Galatasaray efsanesinden igreniyon burada ne geziyon

Valla Galatasaray ekmeğini yiyen bu kulüple bir yerlere gelen ve (burası çok önemli) sadece ve sadece bu kulüp ile başarılı olan bir oyuncu her şartta kulübü desteklemelidir. Bugün bizler sade taraftar olarak kulüpten hiçbir maddi beklentimiz olmadığı halde bunu yapabiliyosak bu paralarla aile geçindiren birinin misliyle daha vefalı davranması ve kulübün çıkarlarını savunması gerekirdi. Ben Hasan Şaş’ta bunların hiçbirini görmedim. Terimin yardımcılığından sonra Galatasaray’ı sürekli olarak eleştirdi ve bunu Fenerli BJKli yorumculara “abi” çekerek yalaka bir tavırla yaptı. Benim için geçmişte ne olduğunun hiçbir önemi yok. Karakterini koruyamamış ve birinin trenine binmişse BİTMŞTİR.

Ayrıca pislik falan da değilim, hasan şaş da Galatasaray efsanesi falan değil. Efsane olmak ota boka sövmekle hırslanmakla olmaz, efsane adam efendi gibi ekmek yediği yere saygısızlık etmeyen adamdır. İyi futbolcuydu hepsi o kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt