Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
Valla Galatasaray ekmeğini yiyen bu kulüple bir yerlere gelen ve (burası çok önemli) sadece ve sadece bu kulüp ile başarılı olan bir oyuncu her şartta kulübü desteklemelidir. Bugün bizler sade taraftar olarak kulüpten hiçbir maddi beklentimiz olmadığı halde bunu yapabiliyosak bu paralarla aile geçindiren birinin misliyle daha vefalı davranması ve kulübün çıkarlarını savunması gerekirdi. Ben Hasan Şaş’ta bunların hiçbirini görmedim. Terimin yardımcılığından sonra Galatasaray’ı sürekli olarak eleştirdi ve bunu Fenerli BJKli yorumculara “abi” çekerek yalaka bir tavırla yaptı. Benim için geçmişte ne olduğunun hiçbir önemi yok. Karakterini koruyamamış ve birinin trenine binmişse BİTMŞTİR.
Ayrıca pislik falan da değilim, hasan şaş da Galatasaray efsanesi falan değil. Efsane olmak ota boka sövmekle hırslanmakla olmaz, efsane adam efendi gibi ekmek yediği yere saygısızlık etmeyen adamdır. İyi futbolcuydu hepsi o kadar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya ne diyon sen degisik..
Para alıyor diye bizden daha mi az seviyor Galatasarayi..
Terim gittikten sonra sampiyon olamadigimizin farkindamisin ne yapacak köru körüne olan yanlislarimi savunsun..