Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet diyelim ki asagidaki satislari gerceklestirdiniz:

Carasso (Free)
Lato (Free)
Maicon (20m)
Ndiaye (25m)

Ve 4 yabanci transfer sansiniz var. Kimleri alirdiniz?

Biri sol bek duyumu atsin yaw en azindan kadro falan yapariz bu ne resmen gizli operasyon yurutuyorlar

113.gif

Transfer sezonu basladi baslayali nobete boyle giriyorum

Evet diyelim ki asagidaki satislari gerceklestirdiniz:

Carasso (Free)
Lato (Free)
Maicon (20m)
Ndiaye (25m)

Ve 4 yabanci transfer sansiniz var. Kimleri alirdiniz?

Takımın sol tarafını baştan inşa ederdim

Acerbi(8m)
Cyprien(20m)
Deulofeu(17m)
Asamoah(Free)

Muslera
Mariano-Serdar-Acerbi-Asamoah
Fernando-Cyprien
Belhanda
Feghouli-Gomis-Deulofeu

Bir fırsat geçerde bir şekilde Belhanda'ya bir teklif gelirse satıp üzerine Rodrigues-Tolga-Linnes-Eren kime ne teklif varsa satıp adam akıllı takımı yönetecek bir 10 numara alırdım ama hepsinden önce

Ara transfer dönemine Asamoah-Emre Mor isimleriyle giriş yaptık, Evra'ya tav olur hale geldik. Oda olmayınca N'diaye gitmesin diye telkinlerde bulunuyoruz. Bu dönemde tam Dursunluk iş oldu yani. Ölümü göster, sıtmaya razı et.

şu sütlü kahveyi halledeyim geleyom

Sen şampiyon olacaksın şanlı Cimbomum!
Hayırlı geceler....

1f4ac.png
Domenico Criscito'nun menajeri Andrea D'Amico: "Zenit ile sözleşme uzatma konusunda görüşme yapmadık. Böyle bir teklif de gelmedi"

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

1f4a5.png
Fransız basını: "Galatasaray, Florentin Pogba için St. Etienne'e 2 milyon euro teklif yaptı"

asamoah,bernard gelsin yeter sene sonu gervinho,fellaini,imbula,acerbi,forvet

ndiaye giderse devre arası....amartey ve mvila alınabilir.nicede yedek kulübesinde koziello ve cyprieni gördüm bugün.imbula mutsuz galiba toulouse'da...seçenek çok.ama sene sonuda beklenebilir ndiaye için.

1f4ac.png
Domenico Criscito'nun menajeri Andrea D'Amico: "Zenit ile sözleşme uzatma konusunda görüşme yapmadık. Böyle bir teklif de gelmedi"

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

1f4a5.png
Fransız basını: "Galatasaray, Florentin Pogba için St. Etienne'e 2 milyon euro teklif yaptı"

İşte mesela bu Criscito için neden teklif yapmıyoruz ?

Kaliteli bir bek
Yaşı çok sorun değil
Sözleşmesi bitiyor
Transfer konusunda Mancini yardımcı olabilir

Ki gerçekten Mariano gibi sessiz sedasız işini yapan birisi Criscito son yıllarda filan çok izlemedim ama İtalya milli takımında oynarken fena topçuydu. Ki bence gelirse bir Mariano kadar katkı sağlar Criscito ...

Üfff hadi bir sol bek ve bir sol kanat alınsın artık şurda 12 gün kaldı Kayseri maçına zaman daralıyor,Latoya,Baltaya,Yasine kalmamamız lazım arkadaş Terime güveniyorum ancak kadroya rütüş şart

İşte mesela bu Criscito için neden teklif yapmıyoruz ?

Kaliteli bir bek
Yaşı çok sorun değil
Sözleşmesi bitiyor
Transfer konusunda Mancini yardımcı olabilir

Ki gerçekten Mariano gibi sessiz sedasız işini yapan birisi Criscito son yıllarda filan çok izlemedim ama İtalya milli takımında oynarken fena topçuydu. Ki bence gelirse bir Mariano kadar katkı sağlar Criscito ...

florentin pogba nasıl biri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt