Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1f4ac.png
Domenico Criscito'nun menajeri Andrea D'Amico: "Zenit ile sözleşme uzatma konusunda görüşme yapmadık. Böyle bir teklif de gelmedi"

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

1f4a5.png
Fransız basını: "Galatasaray, Florentin Pogba için St. Etienne'e 2 milyon euro teklif yaptı"

Stoper olarak isteniyor. hem boy avantajı, hem sol ayaklı eleman. bek olarak isteniyorsa hayır.

Ki bence gelirse Criscito ve Mariano pas becerisi,oyun görüşü ve hücum yetenekleri ile Belhanda'nın kuramadığı oyunu geriden kurarlar Belhanda'ya sadece çalım at defans arkasına pas at kalır ki o da en iyi yaptığı iş zaten ...

Birde + ekleyim Criscito 'nun defans ve sertlik konusunda çok Mariano'dan daha önde

florentin pogba nasıl biri?

İnşallah sol bek için almıyoruzdur o kadar söyleyim reis Denayer ne kadar sol bek oynarsa bu kara oğlan da o kadar oynayabilir

cidden kayseri maçına solbek ve sol kanat olmadan cıkmamalıyız.o maçta ortadan ve kanatlardan vurmalıyız kayseriyi.gomisin duvar özelliği göztepe maçında işledi.emre morla verkaçları da güzel olacaktır.

belhanda iyi orta kesiyo.bol bol duran toplara çalışmalı şimdiden.maicon ve serdarı kullanmalıyız.

Ki bence gelirse Criscito ve Mariano pas becerisi,oyun görüşü ve hücum yetenekleri ile Belhanda'nın kuramadığı oyunu geriden kurarlar Belhanda'ya sadece çalım at defans arkasına pas at kalır ki o da en iyi yaptığı iş zaten ...

Birde + ekleyim Criscito 'nun defans ve sertlik konusunda çok Mariano'dan daha önde

İnşallah sol bek için almıyoruzdur o kadar söyleyim reis Denayer ne kadar sol bek oynarsa bu kara oğlan da o kadar oynayabilir

anladım,sagolasın

Valla bence bu Domenico Criscito meselesini Terim 'in düşünmesi gerekir belliki gündemde ki isimlerden
Asamoah olmuyor
Evra 'yı hoca istemiyor
Carole-U.Çiftci filan olacağına hiç olmasın daha iyi
Elde Latovlevici-Hakan var anasını satayım mecbur sol bek alıcaz elimizi çabuk tutsak iyi olacak ...

Şimdi şu Criscito 'yu şikecilerin elinden kapalım sonra Asamoah'ı illa alacaksak yazın Ndiaye'yi satıp orta saha için alırız hem sol bek sıkıntısını hem orta sahayı bedavaya halletmiş oluruz üzerine birde Ndiaye'den gelen para komple bize kalır

Donk sana göre hangi klasmana giriyor?
Tarık Camdal klasmanı ile kullanıla bilir bir yedek oyuncu arası. Eğer bu sorunun sebebi bir iki gün önce çıkan Transfer haberleri ise, ben öyle bir teklif olduğuna inanmıyorum ve henüz kamp döneminin başı. Fatih Terimin kimi gönderip, kimi takımda tutacağına karar verdiğini sanmıyorum.

aslantepede şampiyonlugu kutladıgımızda bu demirören barzosu da olur.hiç bi futbolcumuz elini sıkmasın,dogrusu budur.

Tarık Camdal klasmanı ile kullanıla bilir bir yedek oyuncu arası. Eğer bu sorunun sebebi bir iki gün önce çıkan Transfer haberleri ise, ben öyle bir teklif olduğuna inanmıyorum ve henüz kamp döneminin başı. Fatih Terimin kimi gönderip, kimi takımda tutacağına karar verdiğini sanmıyorum.

1 ay önceden çalışmalarını yapmış, teşhisi koymuştur. Kimin ne mal olduğunu da çözmüş, notunu vermiştir üstat

@futbolarena

ÖZEL - Stoke City, Badou Ndiaye için menajerler aracılığıyla Galatasaray'ın kapısını çaldı. Sarı kırmızılı idareciler 18 milyon Euro altındaki bir teklifin kabul edilmeyeceğini bildirerek kapıyı kapattı.

25 milyon yapın lan onu

Başkan olması gereken adam ama kendisine göre haklı sebeplerden dolayı kaçıyor o görevden maalesef.

Sportif aş ile idare ederiz büyük usta ile tabiki
Ali Dürüst her zaman ikinci Adam olarak kalmalı. Adnan Polat, Ali Dürüst gibi adamlar her zaman ikinci Adam olarak kalmalı, çünkü o mevkide daha etkililer.

iyiki Aysal-Terim "tartismasi" vardi yoksa 9 Ocak da bgibi gün olacakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt