Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen oyle .
Yav birde beklenti o kadar yuksege cikti ki
Carlos performansi veremezse tatmin olmayacak duruma geldi taraftar.
Asamoah belirli meziyetleri olan ortalama bir topcu kapisinda aglanacak onu beklerken sol beksiz kalacak birisi degil.
Bakkal isletemeyecek adamlardan transfer bekliyoruz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juve açısından bakıyorum, transfer yapmadıkları sürece Asamoah'ı göndermelerinin hiçbir mantığı yok. Sandro'yu da satmıyorlar zaten bildiğim kadarıyla. Yarım sezon Asamoah'tan faydalanıp sezon sonu veda ederler en iyi ihtimal. Israrın oyuncuyu ikna etmede etkisi olabilir ama koca kulüp ısrar ile mı kıracak düşüncesini. Şaka gibi. İyice karikatürize ettiler durumu Erdal Bakkal pazarlığı gibi. Eğer olmuyorsa, oyuncu da ikna edilmişse yaparsın protokolü. Sezon sonuna kadar alternatif isimlere bakarsın.

Bir aralar hocanın çok istediği Carlinhos boşta yaw çok düşmüş piyasası falan ama bir sürpriz olmasın

ferland mendy
emre mor
niasse(ahmed musa )

:dance:

DTLDWEgX0AAY1yI.jpg

Galatasaraylı yöneticiler bu ret sonrasında Asamoah'ın bonservis bedelini sordu ancak Juventus bu soruya cevap vermedi. (BIP Spor)

:asd22::asd22:

thossak geciyor bunlar. Sneijder ne koymus anasini satim, bilseydik atmazdi . Ondan sonra finallere suralara katildilar, halen acilari var

Hala Asamoah + Mor diyorum :D İkisi de açıklandıktan sonra hediye kabul ederim tşk iyi akşamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt