Hanife Akan
Kırmızı Üye
- 14 Mart 2011
- 2.313
- 458
- 1.358
Transfer yapılsa da yapılmasa da Hakan Balta yı kullanacağı belli . Bence Hakan Balta değil GS de , 1.lig de bile zor oynar bence
Aynı fikirde değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapılsa da yapılmasa da Hakan Balta yı kullanacağı belli . Bence Hakan Balta değil GS de , 1.lig de bile zor oynar bence
Ferdi Hoşer Nickli Üyeden Alıntı Transfer yapılsa da yapılmasa da Hakan Balta yı kullanacağı belli . Bence Hakan Balta değil GS de , 1.lig de bile zor oynar bence
Aynı fikirde değilim
hakan için yeni gelecek olan sol bekin alternatifi dedi.
Fatih Terim i çok severim , Allah var dönmesini çok istedim ancak imzalar atıldığı anda yanımdaki arkadaşa dedim , Şimdi Selçuk , Balta , Yasin Masin takıma dolar diye .Baltanın takıma geri dönmesi hala sol bek olarak düşünülmesi falan tam bir fiyasko.
Bu klüp bu anlayışla yönetilmeye devam ederse çok yakında batar.
Fatih terimi her zaman desteklerim fakat artık şu transfer konusunda birilerine danışsın.
Eğerki transfer olmasın bu takım çok zor şampiyon olur. Bu takımın tek sorunu tudor değildi.Tudor çok büyük fiyaskoydu. Fakat en az onun kadar fiaysko transferlere imza atıldı. Her zamanki gibi futbolcuların rezil performansları unutulmuş polyanacı yorumlara devam ediliyor.
Hakan Balta nın oynadığı sezonda yediğimiz gollere bakın , Hakan Balta nın her şeyi kandırmaca . Hava topuna bile çıkmaktan aciz . Kendi sahamızda yenildiğimiz Kasımpaşa maçını açıp izleyin , yaptığı hataları , gördüğü kırmızı karttaki ağırlığınıbende degilim 2 ligte bile zor oynar.
Hakan Balta nın oynadığı sezonda yediğimiz gollere bakın , Hakan Balta nın her şeyi kandırmaca . Hava topuna bile çıkmaktan aciz . Kendi sahamızda yenildiğimiz Kasımpaşa maçını açıp izleyin , yaptığı hataları , gördüğü kırmızı karttaki ağırlığını
Gökhan Zan: Beni bu önemli göreve layık gören değerli hocam sayın Fatih Terim’e minnet borçluyum... Nerede kalmıştık?
![]()
hayırlısı olsun inşallah . Benim korkum alınmaması zatenhoca ısrarla sol bek alınacak diyor sen ısrarla hakan balta oynayacak diyon ferdi. az sabredelim
3 olmaz dedi Sergen. Abartma yinehoca dedi işte en fazla 3 transfer diye,lagaluga yapmayın