Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık birşey olacağını sanmıyorum
Bütçe sıkıntısı yok demiş başkan lakin hoca titiziz para konusunda diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah işi tamamen biter galiba sözleşme uzatıyorlar
Ingstram paylaşımını juvenin
ede222b0ea92631694da1de42f3549c6.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah’ın alternatiflerinden biri olarak, scout tavsiyesi ile yine Junior Tavares gündeme geldi. Sao Paulo’nun yükselen yıldızlarından olan genç sol beki Terim de beğendi. Gelişmeleri izleyeceğiz.
@selman yazmis

Gelsin su cocuk yav

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hıh işte olmuyorsa bırak Asamoah'ı arkadaş zorunda mıyız bu adamı şimdi almaya ? eğer gerçekten Asamoah gelmek istiyorsa gidip ön protokol imzalayalım Asamoah'la hiç Juve'yle uğraşmadan yazın bedava'ya gelsin

Şimdi yapılacak şey ya Criscito gibi tecrübeli alıp direk fayda sağlayabilecek bir sol bek oyuncusuna yönelicez ya da scout transfer bir sol bek gelecek ben ikisine de olumlu bakarım

Biz as oynayabilecek veya ilk 11'i yedekleyebilecek transferler beklerken bunlar devamlı hoca niyetine eski oyuncuları alıyorlar yahu. Elmander, Gökhan tamam da Necati, Hamit ne alaka? Bu kadar çok başlılık başımızı ağrıtmaz inşallah.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Selman ağır kolpacı yahu. Bir şey bildiği yok, takipçi kasmaya çalışıyor.

Yahu bu Asamoah lafını artık duymaktan bıktım valla. Siz bıkmadınız mı?

Dunyada solbek kalmamış gibi.. Afrika, Avrupa ve Guney Amerikada sol bek yokmuş gibi..

Hani bizim scout ekibi vardı.. Dunyayı tarıyorlardı.. Hatta dunya gençler sampiyonasına gidip yetenekleri secmişlerdi..!!!!

Yahu bu Asamoah lafını artık duymaktan bıktım valla. Siz bıkmadınız mı?

Dunyada solbek kalmamış gibi.. Afrika, Avrupa ve Guney Amerikada sol bek yokmuş gibi..

Hani bizim scout ekibi vardı.. Dunyayı tarıyorlardı.. Hatta dunya gençler sampiyonasına gidip yetenekleri secmişlerdi..!!!!

dostum yüklü bonservis verebilecek olsak alırız zaten ama belli bir bütçe var o yüzden ince elenip sık dokunuyor.

Asamoah olmaz zaten, olmayacağı belliydi. Sezon başı vermeyen devre arası oyuncu daha iyi durumdayken neden versin? Akıl var mantık var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bu kadar ağırdan alınıyor transfer meselesi inşallah bu kadar beklediğimize değer inşallah altı üstü bir sol bek alacaksınız yav ...

Muslera
Mariano Maicon Serdar Jr. Tavares
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Edmilson Jr.
Gomis

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Chelsea'de sakatliktan dolayi aylardir oynamayan Baba Rahman'a bile raziyim yeter ki Hakan Lato Carole oynamasin

dostum yüklü bonservis verebilecek olsak alırız zaten ama belli bir bütçe var o yüzden ince elenip sık dokunuyor.

Yüklü bonservis vermeden alınabilecek birsuru adam var, ben eminim. Yeter ki arama-tarama calışmaları dogru durust yapıldın, manejerlerin kucagına oturulmasın..

Bu işi Anadolu takımları yapıyor, biz yapamıyoruz..:(((

Manchester United ve Chelsea'de bir sürü sol bek var. Elbet birini verirler. Adami hasta etmeden alsinlar artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt