Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükrü, yazdığını anladım. Bunun için sormuyorum, hatırlamadığım için sordum. Böyle bir girişim oldu mu? Oldu ise oyuncu bize gelmek istiyor muydu?

Eğer olaya senin açından bakmamı istiyorsan onu da yapayım. Bazı oyuncuları maddi ve manevi (büyük kulüp etkisi) olarak alma imkanın olabilir ama oyuncu yurt dışını düşünüyor ise bunlar bir şey ifade etmez.

Kendi kendine gelin güvey oluyor. Hic bir zaman alakamiz olmadi adamla.

Hos o zamanlar Bakambu kötü oyuncu degil ama Bursa nin cekegeci fiyat verilmez diyorduk zaten. Villarreal'e 7,5'a sattilar. Serdar'a 4,5 verdigimizi göz önünde bulundurursak Bakambu icin de rahat bi 10 isterlerdi bizden.

Kendi kendine gelin güvey oluyor. Hic bir zaman alakamiz olmadi adamla.

Hos o zamanlar Bakambu kötü oyuncu degil ama Bursa nin cekegeci fiyat verilmez diyorduk zaten. Villarreal'e 7,5'a sattilar. Serdar'a 4,5 verdigimizi göz önünde bulundurursak Bakambu icin de rahat bi 10 isterlerdi bizden.
Düşüncesine bir şey diyemem ama bence her zaman unutulan bir şey var, oyuncu gelmek istiyor mu?

Asamoah transferinde bir de Can Topsakal ı dene Başkan . Bakarsın Juve ile Oyuncunun arasını bozar da bize gelir :)

Düşüncesine bir şey diyemem ama bence her zaman unutulan bir şey var, oyuncu gelmek istiyor mu?

O da var tabi.

Ama adamin düsünce tarzi tamamen sakat zaten. Taraftarin kulübe oyuncu aldirmama gücü gibi birsey olsa en güncel örnek olarak zaten Belhanda asla alinmazdi bu yaz.

Niasse örnegini vereceklerdir kesin ama o zamanlar Jem'i alan Bilal'i alan adamlar Niasse'i da gayet alabilirlerdi. Tamamen almayi beceremedikleri icin gerceklesmedi o transfer. Ama adi cikti, taraftar yüzünden alinmamismis. Yersen.

fatih hoca dünyayı tarıyoz gibi bişey dedi solbek için.lyonda bi ferland mendy var hocam,cenk ergune sor iyi bilir.geçen yaz alamadık diye adam üzgündü.

Şükrü, yazdığını anladım. Bunun için sormadım aslında, hatırlamadığım için sordum. Böyle bir girişim oldu mu? Oldu ise oyuncu bize gelmek istiyor muydu?

Eğer olaya senin açından bakmamı istiyorsan onu da yapayım. Bazı oyuncuları maddi ve manevi (büyük kulüp etkisi) olarak alma imkanın olabilir ama oyuncu yurt dışını düşünüyor ise bunlar bir şey ifade etmez.

böyle bir girişim olmadi ama olabilirdi diyorum

o 7.5m avroyu seve seve ödeyip takimimiza çok yetenekli bir forvet kazandirmiş olabilirdik

adam villarrealda ne kadar yetenekli oldugunu gösterdi, rahatlikla eplde oynayabilirdi

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Équipe magazin dergisine özel bir röportaj verdi.

Fransa Ligi’ni yakından takip ettiklerini belirten Ergün, "Sadece Ligue 1 de değil, Ligue 2’yi de izliyoruz. İki gözlemcimiz bu iki ligi dikkatli bir şekilde inceliyor. Sizin eğitim sisteminiz mükemmel. Ayrıca Fransa Avrupa mantalitesine uygun futbolcular yetiştiriyor. Tercih noktamız olacak bundan sonraki süreçte de. Giannelli Imbula, Ferland Mendy, Jordan Ferri gibi isimleri de transfer etmek istemiştik" dedi.

ekim 2017

kardeş ferland mendyi şimdi alsanıza,ne bekliyonuz.fazla şans bulamıyo

Son düzenleme:
Oumar Niasse, Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda ne yapacağına dair, "Bilmiyorum. Taraftarların ne düşündüğünü de bilmiyorum. Tabii ki taraftarlar takımlarını destekliyor ve büyük isimler bekliyorlar. Hamzaoğlu, beni Galatasaray'a getirmek istemişti. Sonra taraftarların beni istemediğini ilettiler. Ben de 'Tamam, sorun yok' dedim. Ben futbolumu oynuyorum. Bazı taraftarlar, beni istememesine rağmen sorun yok. Şu anda beni isteyip istemediklerini dahi bilmiyorum. Galatasaray'a saygı duyuyorum. Everton'ı da çok seviyorum."

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Équipe magazin dergisine özel bir röportaj verdi.

Fransa Ligi’ni yakından takip ettiklerini belirten Ergün, "Sadece Ligue 1 de değil, Ligue 2’yi de izliyoruz. İki gözlemcimiz bu iki ligi dikkatli bir şekilde inceliyor. Sizin eğitim sisteminiz mükemmel. Ayrıca Fransa Avrupa mantalitesine uygun futbolcular yetiştiriyor. Tercih noktamız olacak bundan sonraki süreçte de. Giannelli Imbula, Ferland Mendy, Jordan Ferri gibi isimleri de transfer etmek istemiştik" dedi.

ekim 2017

kardeş ferland mendyi şimdi alsanıza,ne bekliyonuz.fazla şans bulamıyo

Ligde 9 mac oynamis, son zamanda Marcal'in yedegi olsa da Lyon yollamaz bence.

Oumar Niasse, Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda ne yapacağına dair, "Bilmiyorum. Taraftarların ne düşündüğünü de bilmiyorum. Tabii ki taraftarlar takımlarını destekliyor ve büyük isimler bekliyorlar. Hamzaoğlu, beni Galatasaray'a getirmek istemişti. Sonra taraftarların beni istemediğini ilettiler. Ben de 'Tamam, sorun yok' dedim. Ben futbolumu oynuyorum. Bazı taraftarlar, beni istememesine rağmen sorun yok. Şu anda beni isteyip istemediklerini dahi bilmiyorum. Galatasaray'a saygı duyuyorum. Everton'ı da çok seviyorum."

mr botox boşuna galatasaraylilarin düşmani galatasaraylilar dememiş

517320086576.jpg

Muslera
Denayer
Maicon
Mariano
Linnes
Fernando
Donk
Belhanda
Ndiaye
Feghouli
Rodrigues
Gomis

Fatih hoca sanırım Donk kalacak demiş şuan ki haliyle 12 yabancı oluyor. (Carrasso ve Latovlevici'yi gitti sayarsak)

Listeye 14 kişi yazdırabildiğimiz için 2 yabancı hakkımız daha var.

Yabancı sol bek + Emre Mor + sürpriz bir yabancı forvet transferi olabilir.

böyle bir girişim olmadi ama olabilirdi diyorum

o 7.5m avroyu seve seve ödeyip takimimiza çok yetenekli bir forvet kazandirmiş olabilirdik

adam villarrealda ne kadar yetenekli oldugunu gösterdi, rahatlikla eplde oynayabilirdi
Doğru, olabilir idi ama işte olmamış, ya da belki Medyaya yansımadan oldu, bilemeyiz. Yine olsa idi bile dediğin fiyata olur muydu, malum yurt içi bazen farklı fiyat olabiliyor. Ya da dediğim gibi oyuncu gelmek ister miydi? Bilemeyiz, belki de oyuncu yurt dışına gitmek istiyordu. Bir sürü önemli faktör, peşinen bir şey söylemek doğru bir davranış olmaz.

Oyuncunun kalitesi hakkında bir şey diyemem, bu sezona kadar Süper Lig'de Galatasaray maçları dışında maç izlemiyordum. Keza yine Villareal takip ettiğim bir takım değil.

Evet doğru Taraftar istemiyordu. Eğer dönemleri karıştırmıyor isem, o dönem Taraftarı uzunca bir süre İbrahimoviç ile kandırdılar. Yine eğer yanlış hatırlamıyor isem, bu yalanı bayağa bir zaman sürdürüp öyle yalanladılar. Bir tarafta İbrahimoviç, diğer tarafta Niasse, böyle bir denklemde taraftarın kimi isteyeceğini, beklentisinin nereye çıkacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Yine bundan bağımsız bir iki renktaşın yazdığını da dikkate almak lazım. Taraftarın istemediği ne adamlar alındı veya sözleşmeleri uzatıldı. Eğer bir yönetim bir oyuncuyu almak isterse alır, isterler ise ismini ya hiç duyurmazlar yada iş bittikten sonra ismini servis ederler.

Son düzenleme:
Taraftar istemedi bizde almadık masalına inanan yoktur herhalde, bir de bu durum Galatasaray da bir efsane haline geldi.

Geçin bu işleri, taraftarı dikkate alan kimse yok masal okumasınlar, istifa sesleri çıkarken nerdeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt