Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona ile Medipol Başakşehir Arda Turan için 2,5 yıllık kiralık anlaşmaya vardı. (TRT Spor)

Günaydın

e8ad42c594c7470077a4fc4109a5053a.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

3-5-2 açıkları genelde 4'lü savunmaya geçince defansta sıkıntı yaşıyorlar. 4'lü savunmada defansif yükleri daha ağır oluyor. Telles bile çok yetenekli bir bek olmasına rağmen savunmada ciddi sorun yaşıyordu. Tavares 3-5-2 açığında oynuyorsa bence gereksiz risk olur. Hoca ofansif bek arıyor belli ki ama Eboue, Riera sonrası beklerin yapamadıkları ters kademeden yediğimiz gollerin haddi hesabı yoktur.

Basaksehir bugun yine arda turan'i almis

Tekrar gözümüz aydin karaktersizden kurtulduk Galatasaray'li olarak hatirlanmayacak

Beşiktaş Cyle Larin ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Bu JR Tavares haberleri neyin nesi, annesi sosyal medya hesabindan gorusmelerin devam ettigini yazmis galiba. Bir gazeteci de ben Tavares'in menajeriyle gorustum, menajeri Galatasaray'dan teklif yok ama annesi gorusuyoruz mu demis tam olarak anlamadim.

bjk kap ts kap

hadi lan bi tane kapta bizden gelsin

Beşiktaş stoperi varken 3 ay önceden Vida denilen adamı bonservissiz aldı.

Transfer dönemi açıldıktan sonra Cenk Tosun'u sattılar, 1 hafta sonra yerine bir adam aldılar.

Galatasaray'ı yönetemeyen çapsızlar iyi Beşiktaş yönetimini örnek alsın, belki adam olurlar.

Rezil adamlar daha bir tane sol bek alamadı. Her zaman mı aynı iş olur ya.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basak Arda'yi kiraladi

Bjk Larin'i KAP'a bildirdi

Trabzon sol bek Novak transferini bitirmek uzere

Bizde yaprak kimildamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt