Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Transfere en çok ihtiyacı olan biziz . Sözde çalışmalar çok önceden başlamıştı ama görünen o ki hep kandırmaca

Haha diger rakipler transfer yapti diye forumda bulunan ergenlerin keyfi kacmis, transfer olmadi diye sövecek duruma gelmisler hemen.

Bakiyorum birden Arda da is bittikten sonra degere binmis.

Evet rakipler transfer yapti arkadaslar ve biz hala 20 transfer yapamadik, küme düsecegiz ikinci yari.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Pato matoya gerek yok

Remy'i fazla takip etmedim ama kötü bir takimda iyi bir sezon geçiriyormuş

Emre Mor FT faktörü ile katki saglayabilecegini düşünüyorum

Bu 2 oyuncudan 1i gelsin işte

bursaspor maçında 2
fenerbahce maçında 2
besıktas maçında 1
göztepe maçında 1

toplamda 6 penaltımız verilmemiş.eminim daha da çoktur bunun sayısı.yanlış ve kasti verilen sarı kartlara gelecek olursak 6-7 tane vardır,net.feghouliye çıkan rezil kırmızı kart var bi de...rakibe verilmeyen kartlar da 10u geçmiştir,eminim.

Fener maçındakiler güya kural değiştiği için penaltı değilmiş. Bu kurallar hep bizim maçlardan önce değişiyor nedense. Ve Fener’in verilmeyen penaltısı penaltıymış. Onun kuralı değişmemiş. Sırf bu yüzden Fenerliler bizim hakkımızdı hakem katletti diye atıp tuttular o maç sonrası. Medya yüzünden TFF yüzünden haksız olan adamlar haklı gibi gösterildi. ???

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda icin aglayanlar var ulan gidin baykuslari destekleyin.

ESPN'de yorumculuk yapan Jorge Nicola;
"Galatasaray Junior Tavares'in haklarının %100'ü için 1.5m€ önerdi, Sao Paulo ise hakların %50'sine sahip. Sao Paulo oyuncu için 4m€ talep ediyor. Sao Paulo oyuncuyu yurt dışına satmayı tercih ediyor. Oyuncunun annesi görüşmeyi doğruladı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt