Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Lüe ne sallayacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: Hayatım boyunca çıktığım hiçbir yolu tamamlamadan geri dönmedim. Kimseyi yarı yolda bırakmadım ve Galatasaray'ı da yarı yolda bırakmaya niyetim yok. https://twitter.com/omuzomuza1905/status/952280455042256897/photo/1
Keşke o yolun ortası yarılsa da yerin dibine girse.Dursun Özbek: Hayatım boyunca çıktığım hiçbir yolu tamamlamadan geri dönmedim. Kimseyi yarı yolda bırakmadım ve Galatasaray'ı da yarı yolda bırakmaya niyetim yok. https://twitter.com/omuzomuza1905/status/952280455042256897/photo/1
Arda yokRakipler tarafından sevilmeyen ama saygı duyulan 11 (Kırmızı Çizgi)
Volkan Demirel, Lugano, Bülent Korkmaz, Zago, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Melo, Hagi, Ayhan Akman, Nouma, Burak Yılmaz.
Nbr renkdaş
O zaman yasin ve rodrigesi arkalı önlü oynatalım boşa masrafa gerek yok.Benim için ofans daha önemli bir bek de.
"Defansif bekler küçük takımlar da oynar." A. Ulu
Roma, Bruno Peres için istediği düzeyde teklif alırsa ayrılmasına onay verecek. Oyuncu, Pazartesi günü kampa katılacak olmasına rağmen transferi için Galatasaray ve Benfica en yakın kulüpler. Özellikle Fatih Terim'li Galatasaray'ın ilgisi daha fazla. [CDS]
Riera derim.O zaman yasin ve rodrigesi arkalı önlü oynatalım boşa masrafa gerek yok.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bruno nun Sol ayağı nasıl ?Roma, Bruno Peres için istediği düzeyde teklif alırsa ayrılmasına onay verecek. Oyuncu, Pazartesi günü kampa katılacak olmasına rağmen transferi için Galatasaray ve Benfica en yakın kulüpler. Özellikle Fatih Terim'li Galatasaray'ın ilgisi daha fazla. [CDS]
O salak oynayacağına boş kalsın. Aynı şey zaten, en azından kasadan para çıkmaz.Riera derim.
İyi oyuncu da bu adam sağ bek.
Kimi kast ediyorsun?O salak oynayacağına boş kalsın. Aynı şey zaten, en azından kasadan para çıkmaz.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi