Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao olmazsa alternatifi hazırmı bizim yoksa yine tek oyuncu üzerindenmi gidiyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi Diagne yi Falcao yu geçtim..

Kardeşim Mitroğlu denen tembel yatalak herifi neden anlaşıp göndermiyorsun ?

Hiçbir haltı beceremiyorlar

Arkadaşlar Falcao gelir gelmesine de 20 ağustostan önce gelmez.Adamların ligi haftaya bugün kimi alacaklar da forvete direk koyacaklar.Elde olan 2 forvetleri patates zaten.Çok bekleriz yani

Ya şimdi yada hiç desen kesin verirler zaten kurtulmak istiyorlar falcaodan isteyende yok bizden başka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kotu silvayi kiralar miyiz ustad? Sakatmis zaten

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağlık taramasını geçememesi sakat olduğu anlamına gelmiyor aslında, problemli bir durumu var ve bu ileride sorun oluşturur şeklinde düşünebiliyorlar. Yoksa adam son 3 yılda ortalama 40 maça çıkmış az değil.

Valla bı işleri iyi yönetmek lazım, ben Samatta gelse okeydim ama uzun süre Falcao gündem olursa kim gelse tatmin olmayız artık ondan başka.

Şu Diagne satılsa da bir, 6 numara işi de çok önemli.

Heyecan yapmayin, O A'ya baskan bitti, pr calismalarini ve urunleri hazirladigimizdan geliri arttirmak icin duyuruyu bekletiyoruz yazmis. Gurrpegi Banega bitti de yazdi, son verdigi ver kirmiziyi da patladi. O A'da konusmanin screenshotlari da mevcut. Falcao bizde 100% Olmazsa O A'nin instagrami veririm soversiniz
realy adminlere atsana bro emin olalım sen heyecan yapma demişsin ama heyecan yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt