Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.154
- 20.047
- 3.313
Bu kadar paragöz olma el tigre.kus mu falcaoyum ben ya da EL TIGRE yani the tigre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar paragöz olma el tigre.kus mu falcaoyum ben ya da EL TIGRE yani the tigre
duyumun yalan olduğu duyumuBu nasil duyum.....
Antreman temposunu yükseltmek için.Kim ne derse desin adem büyük ve şener i neden aldık anlam veremiyorum..
Adem yerine olabilirdi.Gökhantöre gayet iyi oynuyo malatyada, hızını ve seriliğini kaybetmemiş. Keşke alsamıydık acaba?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hakan çalhanoğlu takibe aldi diyor aspor. foto verecekmis şimdi..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyi ki fenerli değilsin. Allah korusun rahmet okurduk şimdi üzerindenUlan senin kadar adamı yoran takım görmedim @GalatasaraySK
Eee adam GSli alabilirhakan çalhanoğlu takibe aldi diyor aspor. foto verecekmis şimdi..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ulan bize ne bundan hep biz uğraşcaz bunlarlaMenajer Ahmet Bulut'tan açıklama: "Falcao transferinde 3-5 güne ihtiyacımız var. Monaco kulübü iç sorunlarını çözüyor." (Süleyman Rodop)
Seri ne güzel defans yaparorta saha kevgire döner böyle de
15 günden önce birşey olmaz yani kısacasıMenajer Ahmet Bulut'tan açıklama: "Falcao transferinde 3-5 güne ihtiyacımız var. Monaco kulübü iç sorunlarını çözüyor." (Süleyman Rodop)
Buyur kardesim?ilk kim dedi falcao geliyor diye cıksın ortaya