Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün avrupa baisni,lequipe falan Galatasaray yazarken ortada olmayanlar meydana cıkmış.bani bastım,sizi mi çekeceğiz

ya burda millet birbirini yiyor bir takım duyumcu kısvesi altındaki şeref yoksunları hayallerimizle alay ediyor.Bütün sosyal platformlarda ortalık yıkılıyor.Oto boka tweet atan yönetim görmüyor mu bunu.Ulan olmayacaksa çıkın söyleyin.lig zamanı mobese kamerası görse konuşan adamlar şu durumda dut yemiş bülbül gibi.Deyin kardeşim Falcao olmadı.Biz armaya aşık insanlarız.Falcao gelmedi diye vazgeçmeyiz Galatasaray sevdamızdan asla ama taraftarın umutlarıyla oynamayın işin aslı astarı ne bir açıklama yapın

Falcao da gelmezse Alan, Asamoah, İbrahimovic derken bir transfer dönemini daha haftalarca beklediğimiz adam gelmemiş olur son dönemde tek istisna var o da Feghouli onun dönemde de baya acı çekmiştik :D

Bugun aksam saatlerinde Turk medyasinda "Monaco Falcao'yu birakmak istemiyor" haberlerini gorur gibiyim.

palabıyık ve aydınus mu verecek rakiplere kartları? 2-3 kart atlayıp 1ini anca verirler
Formadan çekmeler çok olacak. Formadan 1 çeker, 2 çeker ama 3.'sünde verecekler her türlü. 3 kere çekerler mi falan diye düşünme çünkü ben hala aklımda oturtamıyorum bizim ligdeki oyuncuların bu adamı nasıl durdurabileceklerini.

Gavatın eski twitlerine baktım da riskli topa girmiyor gibi yani net konuşmuş. O düşündürdü.

Is going to değil de will kullansaydı keşke :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt