Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar iyi nöbetler. Güne bir diş ağrısıyla uyandım maalesef
Gecmis olsun İstanbul'daysaniz size harika bir dis hekimi onerebilirim . Biz ailecek acayip tirsardik ben arastirip buldum bir sekilde 7-8 kisiyi de kendi araciligimla yolladim herkes asiri memnun kaldi.

Monaco oyuncu almadan bırakmayacak belli ki ama alacağını düşünüyorum. Bonservis konusunda Mendes isterse Falcaoyu bedelsiz çıkarır

Falcaonun monacoda kalacagini beş gündür yazıyorum. Hayırlısı olsun.

Gunaydin. Falcao isi uzadikca o işin yalan olacagini hepimiz biliyoruz dimi ? :) insallah b plani vardir ligin baslamasina az laldi

Bence çin ve abd haberleri kolpa ama kültür farkı nedeniyle karısının soğuk baktığını söyleyen adamı falcao takıp ediyormuş.Adamın da 1.2 milyon takipçisi var sanki aşırı yalan olamaz diğer haber.

Gece 1000 küsür mesaj atılmış, bunu görünce bi heyecanlandıydım ama hepsi negatif atılan mesajlarmış.

Neyse hayırlısı olsun.

Diyelim ki Falcao harbiden olmadı, alternatifiniz kim olurdu?

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Ayrıca bugün Ali Naci Ever Banega için Sevilla'ya kulubü ne 5.5 milyon euro teklif ettiğimizi yazmış. Torres, Jordan ve Gudelj transferlerinden Sevilla bölgedeki şişkinlik nedeniyle Banegayı bırakabilir. | HÜRRİYET

Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen

16 gol atan 22 yasindaki kanat oyuncusuna bu laflari edebilmen senin cok ciddi bir tenis seyircisi oldugu gosteriyor.

Bu yil wimbeldon da favoriler kim ?

Banega ve Falcao gelir, rakip takımlar havlu atar, lig keyif vermiyor diye hakemler bizi doğrar, sezon son 6 haftaya bırakılır. Son 6 hafta kazanır yine şampiyon oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt