Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bence şimdilik iki 8 istiyo arkadaşlar.bugun gaztede ali naci de banega haberi yapmış.bütün bunlar tesadüf mü?matuidi falan...ha olaki matuuidi ya da banega geldi,belhanda yolcudur öyleyse.agustosun sonuna dogru bi 6 numara gelir.

Gecen gun benim yorumumu okumadim galiba eski nobette Vasficim, zaten saf 6 / 8 / 10 numaradan bahsetmedigini orada gormus ve anlamis olman lazimdi.

Eski mesajimi buldum ve ekliyorum tekrar:

6 numara olarak belirtmek yanlış ama bu özellikleri, ya da şu oyuncu aradığımız 6 numara değil demek.

Illa isimli birisi olmasina gerek yok ki, maalesef bu nobette cogu kisi sadece buyuk takimlarda oynayan adamlari inceleyip ortaya sunuyor. Aynen Fransa dan yada baska bir yerden olur, yetenekli bir oyuncu bulunur. Isim cok onemli degil.
hoca iki 8 istiyo abi.banegayı da yazmıslar bugün.iyce emin oldum

Galatasaray Taraftarının sözleşme koşullarını ağır bulması sonucu Galatasaray Yönetimi Falcao transferinden vazgeçti.Daha makul adaylara yoğunlaşılacak.

(Fanatik)

6 numara olarak belirtmek yanlış ama bu özellikleri.
Tamam dogru diyorsun zaten muhabbetin 6 numara uzerinden yurumesi de forumda surekli boyle yazilmasindan dolayi kaynaklaniyor.

Yani o anlattigim bir profilde birinin alinmasi gerekiyor, sen istersen 7.5 numara de benim icin farketmez :)

naingolan yıllık ücreti kabul ederse cagliaride
matuidi kiralık anlaşma deniyo
diagne giderse banega gelecek (ali naci)

hiçbiri 6 numara değil

Ne anlatiyorsunuz hacı siz. Genc futbolcu almak icin para mi var en basit örneği luyindama ile marcao toplam verdigimiz para 12 milyon euro.
Ffp diye bela varken başında takimi genclestiriyoruz olayı imkansız. Gençlestirmek nasil olur seneye belhanda ile feghouliye totalde 20 milyon euro gelir bunu gider ofansif iki oyuncuya gomersin ama genclesmeden anladığımız takimda ilk 11de 5 tane 22 yaşında oyuncu olsun. Benfica değiliz kendinize gelin.
Geçiş dönemindeyiz bunlar sirayla olacak isler. Seneye bekler degisecek orta sahadan donk-selcuk gidecek bunlar yerine 4 tane max 26 yaşında oyunculari alirsin gençleşirsin.

Ayrıca skov gibi genç topçularla ilgilenildi emre mor alındı bu çocuk aklını 2 sene futbola versin 25ten aşağiya satılmaz.
Sonra p.lde transferin sonlanmasina birsey kalmadi bilemeyiz ne olacağını.

Galatasaray, Juventus'un orta sahaya Ramsey ve Rabiot'u almasından sonra gözden düşen Matuidi için kiralama konusunda anlaşmaya vardı. (Sabah)

fazla yasli topcu istemiyorum ama matuidi kalitesinde olan oyunculara hayir demek zor

gerci kaynak bizim medya

yine sadece bizim baskan katilmamis toplantiya

ya hoca iki 8le mi oynamak istiyo bilmiyorum ama 6 istiyosa matuidi yalandır.shnederlini alsınlar işte.niye bekletiyolar adamı hala?wanyama zor
Hoca geçtiğimiz sene sık sık hatta sürekli 4-3-3 sisteminde oynatmaya çalıştı takımı hatta Fernando-Donk ikilisi oynadığı zamanlarda bile top rakibin ayağındayken ve topu ilk kaptığımız anda oyunu kurmaya çalışırken yine üçlü orta sahaya yakın oynadık mesela Şampiyon olduğumuz Başakşehir maçından görüntüler

Galatasaray-k%C4%B1smi-pres-4141.jpg

Basaksehir-yanlis-pres-Galatasaray-kacis.jpg
Galatasaray-hatlar-aras%C4%B1na-oyun-Basaksehir-yanlis-pres.jpg

Buna ister 4-1-4-1 diyelim ister 4-3-3 sistemi ama orta saha kurgumuz orada oynayan 3 oyuncunun pozisyonu aşağı yukarı hep belliydi. Şimdi çok iyi bir sol iç oyuncusu Seri varken elimizde Belhanda'nın sağ içte oynadığı zaman Mariano ve Feghouli ile kurduğu üçlü bağlantılar ortadayken üstelik Belhanda'nın saf kan 10 numara oynayamadığı belliyken çift 8 numara ve onların önünde Belhanda ile bir orta saha kurgumuzun olacağını hiç zannetmiyorum

Luyindama gibi agresif/sert hava toplarında etkili ve fizik gücüyle rakibin direncini kıran bir defansif orta saha gerekiyor bize bu transfer edeceğimiz oyuncunun önünde sol iç Seri ve sağ iç Belhanda'yı kullandığımız zaman ister 4-1-4-1 olsun o sistem ister 4-3-3 olsun başarıyla oynayabiliriz istediğimiz düzende ...

Falcao alamazsak ve Onyekuru da kiralayamazsak işimiz zor .Diagne kap işi ne olacak bakalım

Sakız gibi uzadı ya bu Falcao meselesi. Ha bitti ha bitecek midem bulandı artık. En azından açıklama yapılsın bu ne kadar eksik iletişim becerisidir? Sabır sabır sabır bir yere kadar. Şampiyonlar Ligi'ne hangi forvet hattıyla çıkacağımız bile belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt