Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor'un açıklanma videosunu izleyince anlaşılan o ki kulüp tanıtım işini çok ciddiye alıyor. 2 gün önce şehre gelen çocuğun açıklanması tanıtım videosu yüzünden gecikti ancak bugüne denk geldi. Burdan yola çıkarsak Falcao'nun gelişi, tanıtım videosu, imza töreni çok daha büyük boyutlu olacaktır. Bunun hazırlanması da 1-2 gün sürecek iş değil. Falcao işi muhtemel ki bitti ama yönetim bundan en iyi şekilde faydalanmak için (Mesela youtube üzerinden) uğraşıyor.

Emre Mor'un açıklanma videosunu izleyince anlaşılan o ki kulüp tanıtım işini çok ciddiye alıyor. 2 gün önce şehre gelen çocuğun açıklanması tanıtım videosu yüzünden gecikti ancak bugüne denk geldi. Burdan yola çıkarsak Falcao'nun gelişi, tanıtım videosu, imza töreni çok daha büyük boyutlu olacaktır. Bunun hazırlanması da 1-2 gün sürecek iş değil. Falcao işi muhtemel ki bitti ama yönetim bundan en iyi şekilde faydalanmak için (Mesela youtube üzerinden) uğraşıyor.
Video nerede?

Emreyi alamayız arkadaşlar opsiyon tarihi 31.05.2020 yani yaz transfer dönemi başlamadan alman lazım bunun içinde devre arası satış yapman gerekiyor ki emreyi alabilesin.Buna inanan var mı? Sözlükte biri açıklamış atıyorum

neyse bi çıkayım forumdan,belki olumlu haberler düşer

31.05.2020 tarihine kadar şirketimizin net 8.000.000 euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

--- alıntı ---

bu demek oluyor ki ligin ilk yarısı bu oyuncudan memnun kalırsak devre arasında 8 milyon euro'yu çıkarmak için en az bit oyuncu satmak zorunda kalacağız. yoksa ffp dahilinde bu oyuncuyu 31 mayıs'da kadromuza katmamız olanaksız olacak.

o parayı da ancak kalburüstü oyuncularımızı satarak kazanabiliriz. ligin ikinci yarısına nasıl gireceğiz çok merak ediyorum.

ataol

31.05.2020 tarihine kadar şirketimizin net 8.000.000 euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

--- alıntı ---

bu demek oluyor ki ligin ilk yarısı bu oyuncudan memnun kalırsak devre arasında 8 milyon euro'yu çıkarmak için en az bit oyuncu satmak zorunda kalacağız. yoksa ffp dahilinde bu oyuncuyu 31 mayıs'da kadromuza katmamız olanaksız olacak.

o parayı da ancak kalburüstü oyuncularımızı satarak kazanabiliriz. ligin ikinci yarısına nasıl gireceğiz çok merak ediyorum.

ataol

yalan

Maaşa bakarsak Emre gelmeye bayağı istekliymiş.

12 verdiği potansiyeli ucuza bırakmak istememesi normal.

--- alıntı ---

ataol
dünyanın en saçma yorumu bu alakası yok

Aspor haber bülteni aynen şöyle

Beşiktaş Konoplanka ile temasa geçtiği bildirildi.
Klübü ile anlaşılmaya yakın olduğu öğrenildi.
Oyuncunun gelmeye hazır olduğu söylendi.
Transferin Haftaya biteceği aktarıldı.

Ulan böyle haberi bende yaparım hemde hiç totomu kaldırmadan
Bunlar bide haber kanlı diye reyting alıyor zaytung bunlardan iyi
hiç değilse adamlar yaratıcı

--- alıntı ---

ataol
yıl içinde emreye parayı basıp,sonra da yazın oyuncu satabiliriz.koca yaz oyuncu satarız herhalde

emre zaten patlama yaparsa alınacakdı eğer ki patlama yaparsa 8 bu adam için çok cüzi bir para stabil yüksek seviye performans veren emrenin muadilleri 60-70 m euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt