Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOS bölgesi için listenin en başındaki ismin Schneiderlin olduğu gelen haberler arasında.

Yani tecrübeli, kendini ispatlamış bir oyuncu kategorisinden.

Bencede hoca böyle bir şey ister. Direk verim alamayacağımız wonderkid, ve ya Donk'u kesemeyecek Topal'ı tercih etmez.

Gerçi kulübeye Topalı alırsa şaşırmam.

Deniz Türüçe 3 yada 3.5 milyon bayılacaktık. Emre den sonra anlamını yitirdi. Bu parayı. Mert Çetin ve Mehmet Özcan 'ın Bonservisi ne harcayalım. Biri genç Türk stoper. Diğerine yetenekli bir merkez orta saha ve ön libero. Bir yıl sonra bu mevkide oynayan. 3 oyuncumuz takımdan ayrılacak. Seri, donk ve Selçuk alternatifler şimdiden alınmalı. Falcao dan farklı bir şey ler yazayım istedim

Falcao
Soucek
Banega
Deniz
Scout forvet
Su sekilde tamamlanmali. Onye de olursa olur.

Havayolu muhabbeti açıldığı için soruyorum.Peki dünyada bir numaralı havayolu şirketi hangi firma?

Valla bugunde müspet bir gelişme olmazsa
Falkaoya ve monako prensine tesekkur edilmesinden bende korkmaya baslayacagim

Gözünüzü seveyim Havayolu piyasasında ki yüzde 25 e Sun express ve Anadolu Jeti dahil etmeyin. Onlarda bizim çünkü :D iç piyasada sadece pegasus atlas ve onur var.

Türkiye de bir takıma sponsor olursan diğerlerine de mecbur olmak zorundasın. Ama asıl sebep Türkiye de THY'nin reklama ihtiyacı yok. Zaten iç pazarın yüzde 97si THY de o sebepten gereksiz olur.
pegaususu göreve davet ediyorum sahibi Galatasaraylı değil mi o şirketin Sabancılardan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt