Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Türüçü almak hangi zekanın ürünü acaba? Adamlara as takıma adam lazım bunlar ısrarla yedek topçu alıyor hala :))) bu kafayla 50 sene daha unutsunlar 4.yıldızı

Güzel girdi güzel denizi 1 maç bile izleyen birisi istemez duran top atacak diye 3.5milyon paramı verilir yuh

turuce isterdim ama soyle

1,5m bonservis

3 senelik kontrat

senelik 1m euro

bonus yok prim yok

Senelerdir burada adama traore, boufal gibi topculari önerdim durdum aradigimiz oyun stili diye bahsettim. Emre transferi tam bahsettigim stilde transfer bu cocuga ne yapip edip futbolu sevdirmemiz gerekiyor. Feghouli-mariano-belhanda ile hayvani bir uyum icerisinde olacak buna inaniyorum çünkü kimse kendinden yaratıcı ve is bitirici olmasını beklemeyecek takımda ve maclarda onlem alinmayıp boş kalacak topla istedigi gibi oynayacak alacak verecek beni en cok heycanladıran sey bu ve bu işin halkalarindan birisi olan falcao kardeşim biz bir transferle belkide emreyi belhandayı ekstra kazanacağız.

Bizden ayrılan eski futbolcularımızın kulübe aidiyetleri çok güzel. Kewell’ından, podolski’sine, havalanında sabahlayan denayer’ine, monaco’yu reddeden onyekuru’suna. Çok güzel kulübüz. Bunda hocanın, taraftarın, yöneticilern herkesim katkısı var. Böyle şeyler beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsın Galatasaray.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aidiyet falan boş işler hocam bence futbolcularda. Baksana Garry'e. :D

Deep turkish webin bir videosu var videonun sonunda adam oglunu ariyor , baban yine bir S....i beceremedi oglum diyor, ali kocun sonuda oyle olacak :D

Deniz Türüçü almak hangi zekanın ürünü acaba? Adamlara as takıma adam lazım bunlar ısrarla yedek topçu alıyor hala :))) bu kafayla 50 sene daha unutsunlar 4.yıldızı
Bizde yedek kalırdı,11 garantisi istiyor Deniz diye haberler de çıkmıştı paradan bağımsız,doğru veya değil bilemeyiz tabi ama Moses falan o kadar kötü ki direk 11 başlayabilir.Yani demek istediğim bizim için gereksiz transfer ama fener in kalitesini arttırabilir çünkü kalite yerlerde:)

Türkiye'de yapılabilecek en kirli meslek spor muhabirliği herhalde
At bir yalan gündemde kal tamam oldu bitti

türüç gelseydi 7 numara giyen yasin kadar bile performans veremezdi fb malı aldığı için o kadar rahatladım ki bak bize babel feghouli gibi garanti performans verecek kanatların arkasına jimmy gibi kaliteli ayak ve emre gibi genç ama bi tutarsa dünya yıldızı bile olmaya adam aldık ali koç gizli Galatasaraylı mı acaba Fatih hocaya sallamasıda bu yaptıkları belli olmasın diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt