Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Yunus da kampın yıldızıymış.
Temkinli olmak lazım , hemen abartmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahını seven üstüme ortasaha atsın
Aidiyet falan boş işler hocam bence futbolcularda. Baksana Garry'e.Bizden ayrılan eski futbolcularımızın kulübe aidiyetleri çok güzel. Kewell’ından, podolski’sine, havalanında sabahlayan denayer’ine, monaco’yu reddeden onyekuru’suna. Çok güzel kulübüz. Bunda hocanın, taraftarın, yöneticilern herkesim katkısı var. Böyle şeyler beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsın Galatasaray.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alışamadılar Avcının sistemine. Bu sene tüm Beşiktaş taraftarı kabız olacak.bu bjkden cacık olmaz ben sonuna kadar kovalayacaklarını sanmıyorum
hemen hemen tamamını takip ettim haz. maclarını.
Bizde yedek kalırdı,11 garantisi istiyor Deniz diye haberler de çıkmıştı paradan bağımsız,doğru veya değil bilemeyiz tabi ama Moses falan o kadar kötü ki direk 11 başlayabilir.Yani demek istediğim bizim için gereksiz transfer ama fener in kalitesini arttırabilir çünkü kalite yerlerdeDeniz Türüçü almak hangi zekanın ürünü acaba? Adamlara as takıma adam lazım bunlar ısrarla yedek topçu alıyor hala)) bu kafayla 50 sene daha unutsunlar 4.yıldızı
Aidiyet falan boş işler hocam bence futbolcularda. Baksana Garry'e.![]()