Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut demekki anlaşamadı ..

Yoksa imza yetkisi olan yöneticilerimiz hemen monaco ya giderlerdi..

Gereğinden fazla uzadı bu iş

Ulan onye bu monaco simdi falcaoyu birakmazsa sen bak ise zuahahahahahaha

Monakoda bula bula onyekuruyumu buldun

Bu nasil bi cile arkadas

umarim öyledir. Monaco düsmanimiz olacak bu gidisle. Andre silvayi alamadilar, Onyekuru bizi istiyor
"Monaco ve Everton, Henry Onyekuru'nun transferi konusunda yaklaşık 15m € olarak tahmin edilen bir bonservis miktarında anlaştılar." (@lequipe)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyüklük göstergesi firmanın gittiği lokasyon sayısı ile mi yoksa hizmet, kalite anlayışı vs ile mi daha çok bağlantılı abi?
Destinasyon sayısı,öz mal uçak sayısı ayrıca yer hizmetleri ve hava servisi,ikram servisi, teknik gibi detaylar ile değerlendirilip ortalaması aliniyor.

"Monaco ve Everton, Henry Onyekuru'nun transferi konusunda yaklaşık 15m € olarak tahmin edilen bir bonservis miktarında anlaştılar." (@lequipe)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncu reddetmiş teklifi zaten kulüp değil

Zannetmiyorum Monaco kolay kolay Red edilecek takım değil. Belki CL'de oynamak istiyor. O yüzden Monaco hakkında çekincesi olabilir.

yalnız şampiyonluk rakiplerimizden bjk ve fenerbahçe taraftarı ve takımı inanılmaz kırılganlar yine bir olursak farkı artırabiliriz

Haberlerde olanlardan değişik bi gelişme yok.Falcao ile anlaşıldı.Ahmet Bulut kulübüyle pazarlık aşamasında.Bonservissiz almak için uğraşıyo.Haberlerde neyse şuan o yaklaşımda..

Ahmet Bulut demekki anlaşamadı ..

Yoksa imza yetkisi olan yöneticilerimiz hemen monaco ya giderlerdi..

Gereğinden fazla uzadı bu iş
Hocam bende gelmeyeceğini düşünmeye başladım ama pazardan elma almıyorsun.1 günde hallolmaz.Benim argumanın yönetime güvensizlik transfer konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt