Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz de gidip nerde yerli oyuncu mantelitesine uzak ama yerli statüsünde oyuncu var onu alıyoruz. Çok doğru bi strateji jimmy de emre de yerliden çok yabancı özellikleri taşıyorlar.

ve para olarak da abartmıyoruz

doğrusu budur

bir kez daha emre akbaba tekrar etmesin

Haydi bir orta saha be 3 sene üst üste için alayını üst üste koymak için seri kalitesinde bir orta saha lütfen!

Fenerbahcenin su kadrosu bana karpaty lviv e elendigimiz kadromuzu hatirlatti onca kazma bi arada

Ufuk, Ali (Dk.80 Emre Çolak), Servet, Neill, Hakan Balta, Ayhan, Mustafa Sarp (Dk.74 Aydın), Barış, Serdar (Dk.48 Loric Cana), Baros, Arda

Beşiktaş bu sene çok kötü olacak o belli oldu. İlk 4’ü zorlarlar ama bize rakip olamazlar

Başak’ın bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Öyle bi hava da yok zaten. Onlar da ilk 4’ü zorlar ama geçen sene gibi olmaz

Trabzon net abartılıyor. Yusuf gidecek o belli. Yetenekli genç oyuncuları var ama bana hiç korkutucu gelmiyor trabzon. ilk 4’te yer alırlar ama bizi geçemezler yok öyle bi şey

fener zaten allaha emanet. Çok kırılgan takımları var. 6. Haftada fişlerini çekeriz. 8-5 arası gidip gelirler.

Sakatlık, ekstra şeyler olmazsa 5-10 arası puanla en yakın rakibimize fark atıp şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak ve kariusun avcı sisteminde yeri yok. Q7 de öyle

Bu sene kargalarda baykuşlarda rakibimiz olamaz diğer kuş familyası dengesiz maçlar çıkarırsa ligi rahat götürürüz. Masa başı oyunlarına sahada en iyi cevabı vereceğimizden eminim.

Fner aynı hoca ve başkan ile sezonu tamamlayamaz isteyen herkes ile iddaya girerim burada. İkisinden biri gidecek! Gönül isterki ömür boyu kalsalar tabi özellikle koç ama zor.

Güldü, gelecek.

EA-k9vzWsAEMPuS

Karius kalir umarim cok komik goller yer bu sezonda. Net konstantrasyon problemi var bu adamin bjkyide takmıyor gibi

fb resmi aciklama yapmalidir ücretlerle ilgili.

gecen de koc diyor ki: "isteyen kulübe gelsin sözlesmeye baksin"

madem kendine güveniyorsan kendin acikla göster sözlesmeyi :)

şeytanın avukatını ızle odada degıl ama güzel

Güzel filmdir o da. İzledim daha önce. Ben de 1 2 tavsiye vereyim o zaman bu tarz filmleri sevenlere.

Inherit the Wind (Mutlaka izleyin izlettirin)
Judgment at Nuremberg (Baya uzunca bir film ancak ara ara gelen tiratlarla tempo bir anda yükseliyor ve film sonuna kadar böyle gidiyor)
Exam (Muhteşem)

Ekstra olarak :

The Professor and the Madman (Muhteşem oyunculuklar, muhteşem konu ve 1800lerin İngiltere'si birleşince bir şaheser çıkmış ortaya. Özellikle Sean Penn'in kariyerine altın yaldızlı bir rütbe daha eklediği bir film olmuş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt