Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao transferi zorda olsa alternatif isimler basina,duyumculara yansir.Hala cikan isim yok.Ortasaha icin de belli ki premier lig bekleniyor.

ates olmayan yerden duman cikmaz. durduk yere galatasarayla ilgili paylasimlarin begenilmesi, kraleranin takip edilmesi filan bunlar elinde telefonla instada bos yere sürtmez. bu transfer olacak

Feghouli - Belhanda - Babel
Emre Mor - Adem - Jimmy
Falcao​

emre mor takımıyla antrenman yapıyodu ama kadroda olur mu ki yarın?

everton bugün 30 milyona ön libero aldı.Gurrpegi bir kaç hafta önce morgan demişti.Bence 8 ağustostan sonra morganı kadroya katarız

Falcao en fazla 2 yil oynayip gidecek bu ne tantana yav yok karisi ic mimari begenmis yok sunu followlamis yok falcao muslera'yi takip etmis.

yeryüzünde böyle sacma sapan baska bir transfer süreci var midir acaba.

Olduysa aciklayin olmadiysa da aciklayin, bütün beceriksizler bizi buluyor.

adama 3 dk prim verildi şuna bak bizim taraftar akıllanmaz

donk-ömer bayram-mustafa kapı-jimy-babel-ali yavuz yapmak lazım yarın.

mustafa kapı frikik kullanıp gol atsa ölürüm herhalde.al yavuz denen goril yavrusu gol atarsa da ucurumdan atlarım

Falcao ve haniminin begenileri hep bos. Beni bugun en cok Şeref Aydinin sozleri rahatlatti. Begeni uzerine duyum kasanlara inanacak kadar beynimi yitirmedim ben. Lutfen bu antu kafasindan kurtulun beyler, kendinize gelin. Portoya karsi mac yapinca Monaco Falcao Portonun stadini paylaştı. Ondanda birsuru yorum yurutulmustu.

Lutfen yazı yazinca beynimize danisip oyle yazalim.

D8E2CB45-2AA0-4B44-9DE3-17C35A0AD47C.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt