Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Havada kap kokusu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu listenin başında bayern'in olmaması listenin guvenirliligi açısından kötü olmuş.En iyi yönetilen kulüpler siralamasi:
1. Juve
2. Atletico
....
x. Trabzonspor
hafta sonu kapalı degıl mıHavada kap kokusu var
hayırhafta sonu kapalı degıl mı
Adamların videosu var helikopterle monacoya inmişler hiç sanmıyorum öyle olduğunu öyle olsa helikopter monacoda olmazya helikoptere binecekleri yere beraber uçakla gideceklerse?
Onlarda 2-3 senedir mala bagladilarBu listenin başında bayern'in olmaması listenin guvenirliligi açısından kötü olmuş.
Cuma da namaza gidiyor ye yapmıyordur. Çarşamba da Rize de yemek veriyor her hafta Delirtecek bu adam beni : DAbdurrahim cumartesi-pazar bile transfer görüşmesi yapmıyordur ne bayramı![]()
1 hafta daha sabır.Haftaya pazara kadar sukuneti koruyalım az kaldıCuma da namaza gidiyor ye yapmıyordur. Çarşamba da Rize de yemek veriyor her hafta Delirtecek bu adam beni : D
@Radamel Falcao bugün gelmeyi düşünür müsünüz?
Bayern'in hoca secimleri (Guardiola'dan önce ve sonra) tartisilir.Bu listenin başında bayern'in olmaması listenin guvenirliligi açısından kötü olmuş.
Ben maksimum süper kupa da açıklanır diye düşünüyorum açıklanmazsa da yapacak bir şey yok artık Süre çok kısıtlı acele etmemiz gerek1 hafta daha sabır.Haftaya pazara kadar sukuneti koruyalım az kaldı
Orası öyle ama en büyükler arasında kasasında en çok artı parası olan ve senelerdir bir şekilde kendilerini CL'de finallere atıyorlar.Onlarda 2-3 senedir mala bagladilar
Üstelik sabri kadar yeteneksiz.Bugün gazetelere göz attım. Ali Naci'nin haberi şöyle bir haber yapmış. Emre Mor fedekarlık yaptı ve Şener'den daha az kazanacak. Şener'e çok para verdik. Yedek bir oyuncu için kemiksiz 1 milyon euro çok fazla
Bu bir şaka olmalı !
Diagne verelimAslan News
@Aslanews
·
17s
Monaco Başkan Yardımcısı Petrov: "Sadece Galatasaray değil birçok takım Falcao ile ilgileniyor. O bizim kaptanımız ve en iyi oyuncularımızdan biri. Ciddi bir teklif almadığımız sürece burada kalması önemli. Giderse yerine onun seviyesinde bir oyuncu almamız gerekir.”