Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.555
- 102.636
- 5.238
Ozan abisinin izinden gider. Avrupa'ya bedavaya.Fenere gider
Çünkü koyu bir fenerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan abisinin izinden gider. Avrupa'ya bedavaya.Fenere gider
Çünkü koyu bir fenerli
Tarık çamdal bunun yanında adamlığın kitabını yazarDiagne giderse forumca kurban keselim. Bu kadar leş bir karakter görmedim yüce Galatasaray forması altında. 20 yıldan fazladır izlerim maçları. Nasıl alındı bu leş aklım almıyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftar baskısıyla almışız(!).Diagne giderse forumca kurban keselim. Bu kadar leş bir karakter görmedim yüce Galatasaray forması altında. 20 yıldan fazladır izlerim maçları. Nasıl alındı bu leş aklım almıyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarik camdal futbolcu bile degil. Yetenek olarak bakmadim olaya. Diagne ağır ariza bir adam. Tarik baska yerden para bulamayacak diye gitmedi, emin olun cogumuz onu yapardık, paraya bakar adam profesyonel hayat bu. Tarik 5 yıl sözleşme veren de suç. Diagne daha yüksek yillik ücrete rağmen gitmeyebilir arıza adam nasıl düşünür bilinmez.Tarık çamdal bunun yanında adamlığın kitabını yazar
Taraftar Gomis sonrası forvet istiyordu haklı olarak, ama alan, pato fiyaskosu olunca elde kalan 10 milyon aceleyle verildi bu leşe. Aynı zamanda menejerlik ücreti ve kdv de bize odetildi. 13ten fazlaya mal oldu. O paraya fransa liginden ne topcu alınırdı aslında.Taraftar baskısıyla almışız(!).
Bunlar böyle giderse 5 sakatla girer ligeSuan sakat sayilari 3 oldu
Gary Medel, kasık sakatlığından dolayı 2 hafta boyunca forma giyemeyecek. (beIN SPORTS)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kulübün youtube kanalını 2 aylığına Babele versek abone sayısı 2ye katlarbabelin video gercekten cok guzel
ağlıyorum ben de, gözlerim yaşardı. Çok bekledik çok!Duran toplarda ön direği geçiriyor![]()
+ Burak sakatlaniyor hep zatenBunlar böyle giderse 5 sakatla girer lige
Avrupaya gider bedavaya bu sene formayı alırsamustafa kapı sizden daha iyi Galatasaraylı,orası kesin.boş beleş muhabbetleri bırakın
O nasıl oluyor cekirdekten fenerli biri bizden iyi gsli ??mustafa kapı sizden daha iyi Galatasaraylı,orası kesin.boş beleş muhabbetleri bırakın