Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın ayak tarak kemiğinde çatlak; Gökhan Gönül'ün el tarak kemiğinde ise kırık tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz 1 hafta, Adem Ljajic ve Medel 2 hafta, Atiba Hutchinson 3 hafta, Enzo Roco 4 hafta ve Burak Yılmaz da 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Dostum neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama kurallara riayet edip gönderdim, kimsenin de duygularıyla oynayacak değilim sanki çıkıp adamın her dediği doğru çıkacak demişim gibi konuşuyorsun. Adamın sıfatlarını bildirip yazışmaları yazdım, admin'e de gönderdim konuşmayı zaten. Uydurmasyon diyorsun da Musap'a sorarsın kimin uydurmasyon olduğunu bilip bilmeden atıp tutma.
Kardeşim seni bilmiyorum tanımıyorum. O yüzden de ne yalancısın diyebilirim ne dürüstsün. Sadece bu forumda borsa çizgisi gibi sabah bitti akşam yattı insanları totosundan uydurdukları ile milletin duyguları ile oynayanlardan nefret ediyorum. Sana o haberi veren birşey bilse tanımadığı insanla paylaşmazdı diye düşünüyorum. Neyse germiyim ortamı saygılar

-Ilk resmi maçimiza 4 gün kala
-Ilk Lig maçimiza 15 gün kala

Eksiklerimiz: DOS, Forvet, yedek Stoper (yerli), yedek Forvet, Onyekuru (?)

Transferler yetismez ise ilk lig maçina çikacak olan kadro:

———————Muslera————————
-Mariano-Luyindama-Marcao-Ömer/Yuto-
———————-Donk—————————
————Belhanda ——-Seri——————
—Feghouli—————-Jimmy/Emre/Ömer
————————Babel————————

Durum bu

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın ayak tarak kemiğinde çatlak; Gökhan Gönül'ün el tarak kemiğinde ise kırık tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz 1 hafta, Adem Ljajic ve Medel 2 hafta, Atiba Hutchinson 3 hafta, Enzo Roco 4 hafta ve Burak Yılmaz da 6 hafta sahalardan uzak kalacak.
Beşiktaş taraklara gelmiş

Kardeşim seni bilmiyorum tanımıyorum. O yüzden de ne yalancısın diyebilirim ne dürüstsün. Sadece bu forumda borsa çizgisi gibi sabah bitti akşam yattı insanları totosundan uydurdukları ile milletin duyguları ile oynayanlardan nefret ediyorum. Sana o haberi veren birşey bilse tanımadığı insanla paylaşmazdı diye düşünüyorum. Neyse germiyim ortamı saygılar
Doğru olup olmadığını bilemem, kendisinin yazdığını yorum eklemeden paylaştım. Son bir sey, ne yalancısın ne dürüstsün diyemem diyorsun ama bir önceki mesajında uydurmasyon tabirini kullanan da sensin, kendinle çelişiyorsun bence :) bundan sonra cevap vermeyeceğim yazdıklarına.

-Ilk resmi maçimiza 4 gün kala
-Ilk Lig maçimiza 15 gün kala

Eksiklerimiz: DOS, Forvet, yedek Stoper (yerli), yedek Forvet, Onyekuru (?)

Transferler yetismez ise ilk lig maçina çikacak olan kadro:

———————Muslera————————
-Mariano-Luyindama-Marcao-Ömer/Yuto-
———————-Donk—————————
————Belhanda ——-Seri——————
—Feghouli—————-Jimmy/Emre/Ömer
————————Babel————————

Durum bu
Eğer bir an önce donk yerine adam alınmazsa orta saha kurgusunu oturtana kadar 1 ay geçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt