- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
kötü olan lig + transfer dönemi var 15 gün sonraBi pisikiyatra görünmek lazim su transfer sezonu bitince![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü olan lig + transfer dönemi var 15 gün sonraBi pisikiyatra görünmek lazim su transfer sezonu bitince![]()
Yok isyerim var
Niye?
Öylesine sordum eyvallah.
Falcao , Kaan Ayhan , banega , Ertuğrul , mitroglu yerine forvet , birde dos geldiki tamamMbaye Diagne'den 14 m euro ücret gelsin banega ve kaan ayhan gelir
Web sitelerine b aktım orada bir haber yoktu. Katar ya da türk gazetelerinde böyle bir haber yok Ama suud gazetesinde varsa oda ilginçmiş..
Biz kaç para eksideyiz şuan. ?
Bu ne lan ahahahhaahhahahahahah![]()
Xovhk9 on Make A Gif, Animated Gifs
Xovhk9 is an animated gif that was created for free on MakeAGif.makeagif.com
bize acikladi yetmez miOkan kaynağını açıklasana
Verdiği kaynak doğruysa bunu dediğim için arkadaş kusura bakmasın ortalık kolpacı kaynıyor falcao haberini ilk duyuran kişi olacak sanırımbize acikladi yetmez mi![]()
İzlediği takımlarda ben falcaoyu hicbirzaman mental açıdan zayıf konsante olmadı monaconun en rezil zamanı bile takımı ayakta tutan adamdıDiagne, Sow, Webo, Baros gibi adamlar bu lige damga vurmustur.
Eger konsantre olursa Falcao'yu düsünemiyorum bile.
bize acikladi yetmez mi![]()
yok bize yazdi kaynagini. tabi yinede o reservasyonu kullanacak degilVerdiği kaynak doğruysa bunu dediğim için arkadaş kusura bakmasın ortalık kolpacı kaynıyor falcao haberini ilk duyuran kişi olacak sanırım