Asım Dikmen
Yeni Üye
- 1 Ağustos 2019
- 4
- 3
- 198
Merhabalar Sergen Zeren diye birisini tanıyor musunuz?
Hayır tanımıyorum. Neden sordunuz ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar Sergen Zeren diye birisini tanıyor musunuz?
Zaten önce parantez içi yapılacak 8:2x(4) böyle oluyor paranteze gerek yok artık
Bale alak.
100 milyon insan var bunun yarısı suiyeli özbek afgan falan hava nasıl sıcak biliyon mu böyle pis cinsten benim çocukluğum gibi de değil o zaman bir farklıydı buranın rüzgarı falan şimdi o da yok.Ben kaçacam buralardan tayin falan ayarlarsam
Survivora hoşgeldin o zaman...Bakalım ona dur.
Vala iş İstanbul'da Tugay kardeşim. Biraz da el mahkum durumu olacak sanırım. Hayat.
Survivora hoşgeldin o zaman...
Islemi soldan saga yaparsin.Tipki mcu mimarisine bagli little endian , bug endian olayi gibi....Bölme daha öncelikli yani?
Parantez olmasa soldan sağa kuralı geçerli olurdu. Birde kaç kişi beğenmiş ya
Cevabın 1 olduğundan net eminim. Parantez olmasaydı dediğin doğruydu.
Birde göz kırpmış yav![]()
![]()
Moralini biraz daha bozayım türkiyedeki şerefsizlerin %99 bu şehirde nerde pij oyospu jojugu var bu şehirde..Vala herkes aynı modda. Allah büyük. :red:
sabri'ye kadar düşen taraftarlarımız var tribün lideri aramıyoruz FUTBOLCU ARIYORUZ
Bu sene Survivorda yarisabilir.sabri'ye kadar düşen taraftarlarımız var tribün lideri aramıyoruz FUTBOLCU ARIYORUZ
Singapur öyle leş falan değil yaleş ülkelerin bu işte en iyi olmalarının sebebi nedir rtas
Falcao Atleticoda bjk ile oynarken Ritz Carlton da kalmıştı zaten. Twitter da fotoğraf paylaşmıştıKarius ve Pepe Ritz Carlton’da kalmıştı bir ara ev tutulmadan önce. Yani tercih edilen otellerden ama Falcao rezervasyon olayı kolpa geldi bana
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katarda yaşamaya burdaki kimsenin parası yetmez.Singapur öyle leş falan değil yaAdamlar gayet zenginler, ayrıca Katar'da orta doğuda ki en iyi ülkelerden biridir.