- 3 Temmuz 2012
- 139.856
- 88.143
- 5.338
Diagne gidiyor icimi bi huzun kapladı instagramdan gitme dıye msj atsak ayıp olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin de onları takip etmen için ediyorlar , böyle rastgele takipçi kasarak o sayılara ulaşıyorlar zaten.Beyler twitterda 169k 269k takipcisi olan hesaplar beni izlemeye basladi. Twitter hesabimi dun aldim. Nedir bu?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normalde herşeye. Full Check Up yapılıyor.Sağlık kontrolünde neye bakıyorlar ? Kan hastalığı..vb. şeylere mi
Karışık.Haberler alttan yukarıya doğru mu geldi renktaş.
Katarlilar once sozlesme imzalatip sonra saglik kontrolu yaparlarKatarlılar alır, sağlık kontrolü falan yapıyorlar mı onlar..

Çöpüm benim.
onlar bu transfer döneminde bi halt yazmasın anca oturup tweet okusunlarDiagne gercekten giityse seten veya naci birazdan birsey Yazar.
Kaplan linç yeme riskine girmez herhaldeAli naci ve seten yazmadan inanmam
Etmezsem?Senin de onları takip etmen için ediyorlar , böyle rastgele takipçi kasarak o sayılara ulaşıyorlar zaten.
14 m değil mi14m dan bize ne kadar kalacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ona kalsa ander herrera gelmiştiKaplan linç yeme riskine girmez herhalde
Diagne gidiyor icimi bi huzun kapladı instagramdan gitme dıye msj atsak ayıp olur mu
Verdigi haberin kaynagi 100% burhan can terziKaplan linç yeme riskine girmez herhalde
özellikle eklem, kas,kalp, akciğer hastalıklarıSağlık kontrolünde neye bakıyorlar ? Kan hastalığı..vb. şeylere mi