- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Yazdım 1 çıkıyor. Hesap makinesine verileri hatalı giriyorsunHesap makinesine yaz 16 çıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdım 1 çıkıyor. Hesap makinesine verileri hatalı giriyorsunHesap makinesine yaz 16 çıkıyor
Öyle değilmiş yaw son kesin bilgi çarpma ve bölmelerde soldan sağa kuralı varmışevet öyleymis hesap makinasinda.
sen de böyle diyorsun dimi:Yazdım 1 çıkıyor. Hesap makinesine verileri hatalı giriyorsun
2 yıl önce iflasın eşiğindeydiler.Sportif direktörleri Campos'un eseriAdamlar işi biliyor
oha üstad nasıl bir yazlıkta kalıyorsun ki yan yazlıkta piyano varUlan biraz kum güneş kafa dinlemek için geldik yandaki yazlıkta piyano ile ibo- aramam sormam bir daha çalıyor
Ekli dosyayı görüntüle 53320
komsun kim sila mi yoksa tan mi?oha üstad nasıl bir yazlıkta kalıyorsun ki yan yazlıkta piyano var

Hesap makinadında işlem yapıyorsan parantezleri doğru kullanmalısın. Öncelik bölmede... 8evet öyleymis hesap makinasinda.
2 yıl önce iflasın eşiğindeydiler.Sportif direktörleri Campos'un eseri
Senin yazdığın doğru. Kural olarak üslü ve parantez içi, çarpma, bölme, toplama çıkarmasen de böyle diyorsun dimi:
8
2(2+2)
bence de mantikli ama kurallar baska diyor Tugay
aynen bence de öyleHesap makinadında işlem yapıyorsan parantezleri doğru kullanmalısın. Öncelik bölmede... 82*(2+2)) şeklinde yazarsan 1 i bulursun sanırım
Matematik nefret dirNe bu sosyal deney mi?
Cevap 1 çıkar. Parantez içi ve çarpma önceliklidir.
Hesap makinesine işlem girişin yanlış.
8:2(2+2) kaçtır beyler