Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmparator çok güzel gülmüş bu gülüş falcao +dos transferi gülüşü

Falcao gelmezdi zaten.

Aboubakarı kiralayalım diagne kalsın yolumuza devam edelim.

Arkadaşlar konu çok uzayınca bilgisayar mühendisi olarak müdahale edeyim dedim.

Bu videoda cevap oldukça net gözüküyor zaten. 5:00'a baktığınızda karşınızdaki iki farklı ayrıştırma ağacı göreceksiniz. Bunun sebebi çarpma ve bölme işlemlerinin eşit öncelikte olmasıdır. Eşit öncelikte olan iki işlem hangisi önce yapılacak sorusuna ise derleyici cevap verir. Yani işlemi ya sağdan sola ya da soldan sağa doğru parçalayacaktır.

Hesap makinesinde yazdığınızda görünen işlem nasıl parçalıyor ise ona göre 1 ya da 16 çıkabilir.

Programlamanın dışına çıktığımızda ise soldan sağa öncelik dikkate alınmaktadır. Yani verilen işlemde önce bölme sonra çarpma yapılmalıdır.

Not: Transfer nöbetinde neden bu konuyu tartıştığımıza anlam veremesem de cevaplamak istedim :)

Süreç bu kadar uzadığı için olumsuz haberler çıkması normal neticede Falcao transferi söz konusu olan spor medyası boş durmaz olumlu olumsuz bir sürü haber çıkar ama ben inanıyorum Falcao gelecek olayların buradan geri döneceğini zannetmiyorum

Bekleyin :hat:

Mehmet ozcani başka isimlerle kiyaslamayin heleki bizim bebelerle Mustafa kapıyı Allah korusun o fizikle hastanelik ederler bizim ligte
Bu cocugu keşfeden bizim kekolar değil zaten yabancı scoutlar inceleme yazıları var sessiz sedasız ucuza alacaklardı zeki celik gibi
Tarzı ön libero gibi ama ayağı pasları çok çok iyi

Aha buraya yazıyorum bu Deniz Türüç Fenere çok ekmek yedirir. Tamam saygı duyuyorum bize gelmesin forumun yüzde 80i istemiyor. Ama fenere gitmesin gerçekten faydalı olur Hiç yoktan duran toplardan 10-15 asist yapar fenerde. İnşallah takımında kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt