Egemen Ababey
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 805
- 761
- 638
kanka bak kandırmıyorsun kolpa değil dimi bu aralar çevremdeki herkes kalbimle oynuyor bi de sen oynamazsın dimi ? :.(Evet cuma-pazar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka bak kandırmıyorsun kolpa değil dimi bu aralar çevremdeki herkes kalbimle oynuyor bi de sen oynamazsın dimi ? :.(Evet cuma-pazar
sarı ve laciye benzeyen renklerin birarada olduğu formalar anca tuvalet kağıdı olarak kullanılır göt silmek için ideal bir formakonusunu bulamadım burda paylaşayım. şahane formaEkli dosyayı görüntüle 53353
yalniz mi ailesiyle mi? @Okan Özkanmaci izleyip, imzayi cakip, esyalarini toplamaya gider![]()
Napoli 60 milyon, Everton 55+Cenk+Mc Carthy teklif etmiş diyorlar.zaha nereye gidior ustat bence gitmeyecek ama giderse 20. siraya direkt yazariz malesef ekibimizi
kanka bak kandırmıyorsun kolpa değil dimi bu aralar çevremdeki herkes kalbimle oynuyor bi de sen oynamazsın dimi ? :.(
musap modum kaynağı sağlam mıı ona gere tekbir çekecemdeKaynagi yazdim musapa kardesim
Napoli 60 milyon, Everton 55+Cenk+Mc Carthy teklif etmiş diyorlar.
o paralara satmaz CPFC. satmasin ztn herif tek basina ligde tutup 100 milyon kazandiriyor her sene
güvenilir
Bonservisin yüzde 50 si ManU ya gidecek birde
ALLLAAAHHHHHUUUEEEKKKBERRRRRRgüvenilir
laaaaağğğğaaaaaaağğğaaaangüvenilir