Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.920
- 6.599
- 2.463
Biri kaynağın kolpa haber alamaz oradan dedi, aydınlatabilir misin bizi rengo..Kaynagi yazdim musapa kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri kaynağın kolpa haber alamaz oradan dedi, aydınlatabilir misin bizi rengo..Kaynagi yazdim musapa kardesim
Ritz carltonda falcao icin 3 gunluk rezervasyon yapilmis
Hadi hayirli olsun
Ilk duyumum lan benim
Laaaaaaaaaan elim ayagim titriyor
Modlar isterse duyumun kaynagini paylasirim
Namik iyi taniyor zaten
o kadar degil galiba ama bir miktari gidecek ewt...........

Büyük ihtimal monaco'ya blöf yapıyordur.Yattı galiba Falcao, Monaco'ya methiyeler düzüyor.
Bende satıp o paranın büyük bölümünü Deadline da overratedın birine yatıracağını düşünüyorum. Ayew kardeşler belki yeniden buluşabilir bileo paralara satmaz CPFC. satmasin ztn herif tek basina ligde tutup 100 milyon kazandiriyor her sene
kanka Falcoa gelirse sana emre mor forması alacam özelden iban at teb banka kartı olması tercihimdirKaynagi yazdim musapa kardesim
GSCden bir takım şakalar, komiklikler hauahauahaugoogle translate kullaniyorum bilader
Tamam ibanımı atıyorum şimdikanka Falcoa gelirse sana emre mor forması alacam özelden iban at teb banka kartı olması tercihimdir
Hadi h.o. o vakit. Beklemedeyiz.Ritz carltonda falcao icin 3 gunluk rezervasyon yapilmis
Hadi hayirli olsun
Ilk duyumum lan benim
Laaaaaaaaaan elim ayagim titriyor
Modlar isterse duyumun kaynagini paylasirim
Namik iyi taniyor zaten

SON DAKİKA 

Haydi insalllaaaahhhhSON DAKİKA
Galatasaray'la anlaşan Al Rayyan kulübü Mbaye Diagne ile de anlaştı. Oyuncunun yarın Doha'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. Diagne için Galatasaray'a €14M bonservis bedeli ödenecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SON DAKİKA
Galatasaray'la anlaşan Al Rayyan kulübü Mbaye Diagne ile de anlaştı. Oyuncunun yarın Doha'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. Diagne için Galatasaray'a €14M bonservis bedeli ödenecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kardeş duyumu veren @Okan Özkan renktaşa atacamTamam ibanımı atıyorum şimdi