Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA
Galatasaray'la anlaşan Al Rayyan kulübü Mbaye Diagne ile de anlaştı. Oyuncunun yarın Doha'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. Diagne için Galatasaray'a €14M bonservis bedeli ödenecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
w.webp

rezervasyon yapacak kişi niye falcao adına rezervasyon yapıyor,bence kap gelmeden böyle bir şey yapacaklarını zannetmem

Vay be Nakamba 12 milyona gitmiş!. Nedense ismi geçenler arasında onun transferine daha çok ihtimal veriyordum; Diagne satıldığı takdirde 7-8 gibi fiyat tahminiyle...

Adamlara da bir şey diyemiyorum artık; böyle bir piyasada hele genç oyuncu transfer etmek çok çok zor...

Otelden bilgi istendiğinde hiç bir otel vermez müşteri bilgisi fakat, otelde çalışan bizim gibi nöbette yatan bir gs li varsa haberi duyar duymaz yaymış olabilir.

ama şehir efsanesi de olabilir :)

Diagne 14 e giderse elimizde orta saha için 10 milyon küsür para kalıyor müthiş olur

bos yapmayalim renktaslar

Diagne out
Falcao in

Şu hamle aynı zamanlamayla yapılırsa tüm yangınlar sönecek.
Önce diagne giderse aha yine forvetsiz kaldık abv , gibisinden bir yanardağ patlaması bekliyorum..

Vay be Nakamba 12 milyona gitmiş!. Nedense ismi geçenler arasında onun transferine daha çok ihtimal veriyordum; Diagne satıldığı takdirde 7-8 gibi fiyat tahminiyle...

Adamlara da bir şey diyemiyorum artık; böyle bir piyasada hele genç oyuncu transfer etmek çok çok zor...

Aston Villa olduğu için 12, EPL takımları ederinin iki katını veriyorlar neredeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt