Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasil is ya ust taraf 3 yildiz alt short 2 yildiz ? Bi takim kendini bu kadar rezil eder. Boşa kuş beyinli demiyoruz bunlara ya
Screenshot_20190801-140051_Photos.webp

bugünde işbaşı bir sürü boking arap girişi var nasıl takip edecem lan siteyi :(

Falcao transferi sonrası yönetimin yerinde olsam seçime giderim. Dışardaki düşmanlardan önce içimizdeki hainlerin önünü keserim

sende dogrulatabilirmisin renktas falcao isine

Özelden bana da son durumlarla ilgili soru sorulmuş şimdi gördüm.

Daha önce modlara söylediğim kaynak bana bugün bi aksilik olursa yarın 19:05 i bekle dedi o kadar...ben gene elçiye zeval olmaz diyeyimde...

Önceki durumda daha önce yazdığım gibi Emre Mor bugün ya da yarın açıklanacak demişti gerçekten de 1 gün sonra yani dün açıklandı...Fazla da yazmak istemiyorum olası çıkabilecek küçük ayrıntılardan dolayı gecikme falan olursa tam saati tutmaz linç yemeyelim boş yere...duyduklarım karşısında kişisel fikrimi sorarsanız Falcao bugün yarın açıklanır diye düşünüyorum.

Bazı bilgiler daha var ama çok da girmek istemiyorum dediğim gibi olası aksaklıklardan dolayı zaman kayması falan olur sonra fırça yemeyelim milletten boş yere ;)

ama şu var otelde rezervasyon olayı doğruysa eğer benim yazdıklarımla da örtüşüyor en azından...

Al watanda twitter sayfasinda böyle birsey yazmyior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt