Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Şöyle bir bakındım twitter'a burdan alıntı otel haberleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada,
Modeste olayinda, Levent Akgune sallayanlar ayni seyi Okana da yapacak.
Ama Levent abi hakli cikmisti, Modeste Floryaya kadar gelmis Apo soylemisti.
Bugün Emre kap gelir yarın da Facao haberleri düşeremrenin bir resimi daha ortalikta yok forma veya medical check de . umarim bugün kapi gelir
Aynı duruyor monaco ile görüşülüyor dün neyse bugün de aynıRenktaşlarım selam,hayırlı nöbetler. Ofisteyim çok yoğun bakamıyorum. Var mıdır Falcao ve diğer konularda gelişme?
üstte erol bedirin suratı altta kumlu şey insan tuhaf oluyorevet dostum sanırm sende benim gibi kumlu sevenlerdensin.
öyle ama tarihte de en çok elçiler öldürülmüşBen elciyim, elciye zeval olmaz![]()

Boss of point hotelpoint nasi bir yer
ritzi pek tutmadim belki point olarak degistirirm
Hayır da iki okuyup sanki %100 gelmiş gibi lanse ediyorlar orda adam açık açık illa gelecek diye bir şey yok diyor twitterda bitirdiler işi yakında uçak bilgisi verirlerulan haberi burdan alıyorlar kaynak gösterin bari haramzadeler
bakalim kapi gelecek mi bugünOnun videosu daha önceden çekilmiş olabilir. anlaşmıştık yani
50 defa 1-2 dedi yav kafayı yedircek bu adam banaKayserispor Başkanı Erol Bedir: "Deniz ile ilgilenen kulüplerle büyük oranda zaten mutabık kalmıştık. Dün geceden itibaren gelen bilgiler Deniz Türüç'ün kendi hakları konusunda Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde. Böyle bir durum varsa 1-2 gün içinde transfer tamamlanır."
![]()
diagne gider adem büyük 1.forvet olur veya mevlüt erdinç geldi o'da fransa da oynadı daa yükleniyorprofesyonel dünyanın umulmadık bariyeri is coming