- 16 Ağustos 2017
- 1.405
- 2.038
- 753
Ya bu avatar nedir.
Ne zaman görsem bir gülümseme oluşuyor. Değiştirme Doruk kardeşim.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman görsem bir gülümseme oluşuyor. Değiştirme Doruk kardeşim.arkadaş burada haber verildikten baya önce yazmışYalan ama inandirici yalanEkli dosyayı görüntüle 53373
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ona takıldım bende sabah 5te atmış görünüyor tweeti 16 saat önceysearkadaş burada haber verildikten baya önce yazmış
bakalim kapi gelecek mi bugün
maaşı için tüm taraftarlar olarak ardımızı satmamız lazım çok pahalıGareth Bale e sulansak kiralık filan.
Gareth Bale e sulansak kiralık filan.
Değmez mi?maaşı için tüm taraftarlar olarak ardımızı satmamız lazım çok pahalı
Guzel olur ama imkansiz, Perez Cinlilere bile satmadi adamlar 22 milyon euro teklif etmisti. Perez en az 50 milyon istemis. Maasina girmiyorum bile takimin yarisini satarsak anca maasini odeyebiliriz. Satilan oyuncular da takimda cok maas olan adamlar olur, Muslera, Belhanda Feghouli gibiGareth Bale e sulansak kiralık filan.
Ben satmam..maaşı için tüm taraftarlar olarak ardımızı satmamız lazım çok pahalı
Falcao için belki ama bale için bileklik almamBen satmam..
Kiralık be admincim. Şöyle 1 sene gözümüzün pasını silse.Guzel olur ama imkansiz, Perez Cinlilere bile satmadi adamlar 22 milyon euro teklif etmisti. Perez en az 50 milyon istemis. Maasina girmiyorum bile takimin yarisini satarsak anca maasini odeyebiliriz. Satilan oyuncular da takimda cok maas olan adamlar olur, Muslera, Belhanda Feghouli gibi![]()
:red:Defansta Marcao
Hücumda Falcao
fener tam bi davaro!!!!
Kubat tokmakçı reyiz görmesin bu mesajımaaşı için tüm taraftarlar olarak ardımızı satmamız lazım çok pahalı
Iste onu diyorum, kiralik nereye aliyorsun yillik 20 milyon euro maasi kim verecekKiralık be admincim. Şöyle 1 sene gözümüzün pasını silse.