Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danny Welbeck henüz herhangi bir kulüple anlaşmadı değil mi?

Sağlam bir Welbeck muazzam bir hamle olurdu ama sanırım gündeme pek gelmedi.

Falcao transferi gerçekleşir, Diagne ve Mitroglu da gönderilebilirse bize açık alanda iş yapacak, dripling özelliği olan süratli, atletik bir forvet gerekir diye düşünüyorum.

İzleyebildiğim kadarıyla Paul Onuachu bu tanıma hiç uygun olmayan bir forvet, uzun boyu nedeniyle koordinasyon sorunu olan bir oyuncu.

Fatih Terim Hocamızın bu tip bir transfere onay vereceğini şahsen inanmıyorum, daha doğrusu inanmak istemiyorum, şayet olur da alınırsa umarım ben yanılırım.
Terimin onauchuya onay vermesi imkansız, gtunden sallamış diyeceğim ama ordan bile sallayamazsın,tanımsız bir organ muhtemelen

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12345.webp

Açıklamalar​
Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 10.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 4.5 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

2018-2019 sezonu için net 1.150.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 2.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 2.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2021-2022 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti
2022-2023 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Falcao umrumda değil Diagne 14 e satılırsa basarsın parayı samatta yı alırsın

Çol büyük risk tabiki ..Allah korusun diagnevari biiey çıkarsa topluca psikiyatri ye gideriz

Ritz Hoteli arayıp, kendimi Falcao nun menajeri olarak tanıtacağım ve oda değişikliği talebi için aradımı söyleyeceğim.

Bekleyiniz..
Evet. Beyler aradım.

Rezervasyon bürosuna bağlattılar. Bir heyecan bastı bende :D

Ses kalite de kötü, çünkü online aradım.

Mendes arıyor dedim... Radamel Falcao için arıyorum dedim. Aileler de gelecek, oda değişikliği için.

Lütfen rezervasyon numarasını verin dedi Bayan yoksa değişiklik yapılamaz dediler.

Size geri döneceğim dedim kapattım.

Bu iş bitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt