Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu unlu yumuralı doğun gunu kutlama adeti fenerin pis brezilyalıları ile geldi ulkeye

Sneijder ve Drogba zamaninda Mourinho´nun transferimizde verdigi tavsiye etkli oldu demesine ragmen, kimse cikip da Mourinho getirdi bu oyunculari demedi. Yada Fatih Terim-Mourinho dostlugu getirdi demedi. Vizyonlu yönetim kurulu getirdi demeye müsaitti cünkü durum.

Sadece Apo´ya transfer komitesinin icinde diye, hayat görüslerine uymadigi icin, yok Drogba halleti bu transferi diye fantastik bir habere inanildi.

sanki topcular onlar ile görüsen yöneticilerinin yüzündeki botox oranina göre kariyer karari veriyor.

Rodop ile Çetinçalı yine sosyal medyadan toplamış bilgileri yayın yapıyorlar

Galatasaray'da yeniden Ever Banega sesleri
01.08.2019

Galatasaray'da Ever Banega defteri tekrar açılıyor... Sevilla'nın katı tutumu nedeniyle anlaşma sağladığı Arjantinli yıldızdan vazgeçme zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar'dan flaş bir hamle geldi.

Fatih Terim'in "Seri ve Banega'yı birlikte oynatmak istiyorum" demesi sonrası düğmeye basıldı.

İspanyol basınına göre orta alana çok sayıda takviye yapan Sevilla, Banega'yı takımda tutma konusunda eskisi kadar istekli değil. Yönetim birkaç gün içinde resmi temaslara başlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt