Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim merak ettiğim bir diğer konu da biz bu kadar beki ne yapacağız hiçbirinin gitmesiyle ilgili bir haber yok

hadi ömer bayramdan hoca orta saha çıkardı peki ya şener linnes marianodan biri fazla değil mi

benim merak ettiğim bir diğer konu da biz bu kadar beki ne yapacağız hiçbirinin gitmesiyle ilgili bir haber yok

hadi ömer bayramdan hoca orta saha çıkardı peki ya şener linnes marianodan biri fazla değil mi

Linnes gerektiğinde sol bek olarak da iyi kötü oynadı. Muhtemelen Emre ve Ömer'den sol bek olarak ümidini kestiği için hoca böyle bir plan yaptı diye düşünüyorum.

Yusuf Günay tezcanlı biri.Muriç transferinde gördük.Gaza gelmeyin

Ben de buraya bırakayım da bir daha selman , falko g.t felan paylaşılmasın lütfen.

Yuto-Linnes sol bek rotasyonu

Mariano-Sener sag bek rotasyonu

Ömer veya Emre ikilisinden biri gider bence

Buyuk ihtimal hesapta mariano’yu göndermek vardi sezon sonu sözlesmesi bitecegi icin ama devam edilecek

Yuto-Linnes sol bek rotasyonu

Mariano-Sener sag bek rotasyonu

Ömer veya Emre ikilisinden biri gider bence

Buyuk ihtimal hesapta mariano’yu göndermek vardi sezon sonu sözlesmesi bitecegi icin ama devam edilecek

Tahminimce emre taşdemir kayseri malatya gibi bir takıma kiralık gidebilir. Özellikle kimse pek beğenmese de şener elimizi rahatlatacak

Ahmet Bulut Falcao'nun 3-5 gün için netleşeceğini söylemiş.

pana maçında mutlaka ama mutlaka mitroglou nun oynaması lazım . Son durumunu görelim de ona göre umudumuzu keselim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt