Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Falcao buraya gelecek en büyük hayalim Cl de gruplarda üst klas takımlar la tekrar boy ölcüsmek çeyrek finali zorlamak bogulacaksak büyük denizde bogulalim biz Cl takımıyiz

Yahu şu Diagneye arapça bize gel seni çok istiyoruz gibisinden bi hareketlenme yapsak, onu isteyen kulübün taraftarı gibi fln :asd:

Everton Onyekuru'yu Monaco'ya satacaktı.

Ancak Onyekuru sözleşmeyi imzalamaya yanaşmıyor.

Hatta Wolfsburg,Atalanta,Napoli,CSKA'nın da teklifleri olduğu ancak hiçbirine gitmeyi kabul etmeyen oyuncu,
G.Saray'da oynamak istiyor.

Everton kararını haftaya verecek.

(Sport Witness)

ONYEKURU GEL BURAYA HEYKELİNİ DİKELİM....

Onyekuru, Falcao ve DOS gelmeli

Diagne, Kostas ve Ozornwafor gitmeli.

Monaco ortamlarda zenginim diye geçiniyor ama gel gör ki adamlar pisliğin teki çıktı rıza baba

Everton Onyekuru'yu Monaco'ya satacaktı.

Ancak Onyekuru sözleşmeyi imzalamaya yanaşmıyor.

Hatta Wolfsburg,Atalanta,Napoli,CSKA'nın da teklifleri olduğu ancak hiçbirine gitmeyi kabul etmeyen oyuncu,
G.Saray'da oynamak istiyor.

Everton kararını haftaya verecek.

(Sport Witness)

ONYEKURU GEL BURAYA HEYKELİNİ DİKELİM....
Gelirse yedek forvete de ihtiyaç olmaz, Babel ile ikisi orayı yedekler. Ayrıca Emre de olur kanatta. Satıştan gelen parayı direk orta sahaya gömebiliriz

Yahu beyler talip olduğumuz oyuncu Falcao. Yonetiminde suana kadar yaptigi butun hareketler cok pozitif. Bir hatasını goremedim suana kadar (buna Adem transferide dahil). Yonetim üzerindeki baskiyi inanılmaz derecede hissediyor ve bu yuzden sinirlari zorladigini biliyoruz. Bu iş olacak gibi. Lakin olmazsa yonetime olan sempatim zerre sarsilmaz. Ben bu yonetimi seviyorum ve benimsiyorum

Screenshot_20190801-190335.webp

Yahu beyler talip olduğumuz oyuncu Falcao. Yonetiminde suana kadar yaptigi butun hareketler cok pozitif. Bir hatasını goremedim suana kadar (buna Adem transferide dahil). Yonetim üzerindeki baskiyi inanılmaz derecede hissediyor ve bu yuzden sinirlari zorladigini biliyoruz. Bu iş olacak gibi. Lakin olmazsa yonetime olan sempatim zerre sarsilmaz. Ben bu yonetimi seviyorum ve benimsiyorum
Abi önemli olan Falcao'nun gelip gelmemesi değil.Bu olayın Alan-Pato-Modeste olayına dönmesi.Hepsiyle her gün anlaşıyorduk hiç biri olmadı ve bu olayların hepsinin sonunda üzülen ve zarar gören biz olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt