- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
volvo nef bunlar prim yaptıFalcao transferinde işin kazanani volvo oldu. Transferleri takip et turkiyeden birilerine parayi yedir falcao paylaşım yapsın ve boom reklam anlaşmasının etkileri böyle oluyor demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volvo nef bunlar prim yaptıFalcao transferinde işin kazanani volvo oldu. Transferleri takip et turkiyeden birilerine parayi yedir falcao paylaşım yapsın ve boom reklam anlaşmasının etkileri böyle oluyor demek.
video acılmıyor
kekiz biz 2 forvet alcaz diyip son hafta gomis i göndermiş kulübüzAdamlar forvet almadan falcao u vermiyo biz forvet almadan tek forvetimizi veriyoruz
Adem büyük oynar SIKINTI yokkekiz biz 2 forvet alcaz diyip son hafta gomis i göndermiş kulübüz
İtibar etmeyin diyor da...
olmicak
monacoya gelirsem acarım mutlakamonacoda aciliyor
Kardeşim gerek var mı? Yani bu kadar beklemeye, son güne bırakmaya risk almaya değer mi? Peygamber mi bu adam?Renktaşlarım Allah aşkına setenmiş naciymiş farketmez kim ne söylerse takılıp kalmayın
Falcao için her şeyin olumlu ilerlediği malum
Şu an uzamasının nedeninin sadece bonservis sorunu olduğunu da düşünmüyorum.Ödeme planı vs. halledilmeye çalışılıyordur
Bu transfer belki bizim beklediğimiz kadar çabuk bitmeyecek ama bir şekilde bitecek ben buna inanıyorum
Çok aceleci davranıyoruz hemen gelsin diyoruz ama uğraştığımız adamın Falcao olduğunu bazen unutuyoruz
Lütfen az daha sabır..
hiç şaşırmamAdem büyük oynar SIKINTI yok
Celta Vigo kanat alsın diye bekliyoruzEmre icin kap gelmicekmi?
Nef her transfer dönemi yapiyor zaten sosyal medya ekibi çok zeki. Sahibi galatasarayli zaten ver coşkuyu taraftar atlasın. Sene sonuda da sampiyonluk kutlamasinda gözüne soka soka 50 tane reklam paneline sahip olsunlar galatasarayin mi nef sponsoru nefin mi biz bu ise karar vermek gerekirvolvo nef bunlar prim yaptı
Hocam şu dediğin olmadı bence.İkili dialoga girmeyin raporlayın diyorsunuz, raporlayınca bomboş rapor diyorsun.Velev ki raporları boş olsa bile senin yönetici olarak bu şekilde dile getirmen etik mi sence?Gün boyu bomboş bir ton rapor gönderip sonra gelip bomboş herifleri paylaşana az bile söyledim, bundan sonra tekrarını görürsem çok daha sert alacaksın karşılığını.